• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Seo çalışması yaptırdığınız firmalara dikkat edin

Seo çalışması yaptırdığınız firmalara dikkat edin
Arama motoru optimizasyonu sektörünün hızla yükselen gelişimi nedeni ile kötü amaçlara sahip kişilerin de bu sektör ilgisini çekmeye başladı. Peki, seo alanında dolandırıcılık niteliğine varan farklı stratejiler neler ve insanlar nasıl bunlara kanabiliyor

 

Arama motoru optimizasyonu sektörünün hızla yükselen gelişimi nedeni ile kötü amaçlara sahip kişilerin de bu sektör ilgisini çekmeye başladı. Peki, seo alanında dolandırıcılık niteliğine varan farklı stratejiler neler ve insanlar nasıl bunlara kanabiliyor birlikte inceleyelim.

Merhaba, Biz Google Ajansıyız/Çözüm Ortağıyız Yalanı

Genellikle sıcak pazarlama stratejilerinde sıkça gördüğümüz tekniklerden biri de budur. Kendilerini gerçekte bir Google çözüm ortağı olarak tanıtanlar bu konuda Adwords sertifikalarını dahi gösterebilmektedir. Bilinçsiz alıcıların iştahını kabartan bu reklam tekniği aslında tamamen bir hayal ürünüdür.

Google arama sonuçlarında maksimum etkiyi sağlamak adına tamamen bağımsız bir algoritma kullanmaktadır. Site ziyaretçilere ne kadar faydalı bilgiler sağlar ise ve otoriterlik durumu uyumlu ise en üst sıralarda yer bulabilmektedir. Bu nedenle Google arama sonuçlarını listelerken bir çözüm ortağı bulunmamaktadır. Size gösterilen sertifika ise Google reklamları konusunda sahip olunan uzmanlık sertifikasıdır.

Otomatik İşlemler İle Binlerce Çalışma

Seo çalışmaları emek ve sabır gerektiren bir sürece sahiptir. Bu nedenle otomatik işlemler yapılması sitenin seo sağlığını yükseltme hızını maksimum düzeye çıkarmaktadır. Google tarafından incelenen bu istikrarsız yükseliş ise organik görünümün aksine yapay bir imaj ortaya çıkarmaktadır.

Programlar sayesinde yapılan otomatik çalışmalar siteye anlık olarak doping etkisi yaratsa da uzun vadede size hep kaybettirecektir. Dilerseniz Google tarafından sunulan makalelerde de görebileceğiniz gibi internet sitelerinin referans noktalarındaki çeşitlilik ve istikrarlı büyüme seo adına başarıyı sağlamak için önemli bir unsurdur.

Tek Kişilik Dev Seo Kadroları

İnternet sitelerinin arayışları içerisinde karşılaştıkları bir diğer durum ise tek kişiden oluşan dev seo kadroları ile verilen hizmetlerdir. Seo için gerekli olan çeşitlilikten bahsettiğimiz gibi bunun birden çok kişi tarafından ihtiyaç duyulan bir performans gücüne de ihtiyaç duyduğunu anlamışsınızdır. Bu nedenle seo çalışmaları içerisinde işlemler yoğun olması nedeni ile en az 5 kişilik bir ekip çalışmasına ihtiyaç duymaktadır.

Webtures seo ihtiyacı duyan kişiler için özel olarak hazırladığı bu haberi ile alıcıların çözüme daha bilinçli şekilde yaklaşmasını istiyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim