• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Senyör Kupaları Sahiplerini Buldu

Senyör Kupaları Sahiplerini Buldu
Adana'da, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) kapsamında yapılan turnuvalardan biri olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) DunlopTour Özel Seri...

Adana'da, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) kapsamında yapılan turnuvalardan biri olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) DunlopTour Özel Seri Senyör Turnuvası, final maçları ve ödül töreni ile son buldu.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde düzenlenen turnuva 9 gün sürdü. Seyhun Seyhan'ın başhakemliğini yaptığı turnuvada Ergün İncirbölen ve Gökhan Pamuk da gözlemci hakem olarak görev aldı. Teklerde 115, çiftlerde 32 (16 çift) olmak üzere toplam 147 sporcunun raket salladığı turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Karşılaşmanın ardından yapılan kupa töreninde konuşan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, bu yıl ev sahipliğini yapacakları TTF'nin senyör klasman turnuvalarının sayısında artış olacağını, 2016'da 6 senyör klasman turnuvasının kulüplerinde yapılacağını söyledi.

Turnuvaların sayısındaki artışın sporcuların farklı sporcularla daha fazla maç yapabilme imkanı bulmasını sağlayacağını kaydeden Keskin, "Klasman turnuvasının ardından 25 Nisan'da başlayacak ve 1 Mayıs'ta sona erecek olan Uluslararası Çukurova Cup için geri sayım başlıyor. Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin sponsorluğunda gerçekleşecek olan bu turnuvada, onlarca ülkeden gelecek tenisçiler Adana'da bir hafta süresince tenis severlere tenis şöleni yaşatacaklar" dedi.

KUPA ALAN SPORCULAR

ATDSK DunlopTour Özel Seri Senyör Turnuvası'na Adana'nın yanı sıra Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Van, İstanbul, İzmit'ten sporcular katıldılar. Kategorilerinde şampiyon olan ve ikincilik elde eden sporcular şöyle:

ERKEKLER: Teklerde 35+'da Nasrettin Yıldız (ATDSK), Serkan Babagiray, 40+'da Cengiz Tan, Yasin Gülbahçe, 45+'da Aziz Karakoyun, Erdal Öztürk, 50+'da Kemal Canlı, Kerim Şahin, 55+'da Yunus Hakan Binöz (ATDSK), Şerif Selçuk Şerifoğlu(ATDSK), 70+'da Abdullah Zühtü Sezer, AndreŞalfun(ATDSK), Çiftler'de 35+'da Ali Refah Keskin-Nasrettin Yıldız (ATDSK)ve Kerim Şahin-Erdal Öztürk çifti.

BAYANLAR: Teklerde 35+'da Fethiye Mumcu(ATDSK), Ayşe Erkuş, 40+'da Nejla Günay Karoğlu, Tülay Tapçı, 45+'da Gülin Gali, Binnaz İzgi(ATDSK), 50+'da Havva Türedi, Tülay Sanrı(ATDSK), Çiftler'de 35+'da Havva Türedi-Serpin Gizir, Meltem Bayram-Fethiye Mumcu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim