• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Şenol Güneş'ten taraftarlara çağrı

Şenol Güneş'ten taraftarlara çağrı
Bursa Fan Club Derneğince bir otelde düzenlenen "547'nci Birlik ve Beraberlik Toplantısı"nda konuşan Şenol Güneş, Bursa'nın çok büyük kent olduğunu, herkesin Bursaspor etrafında birleşmesi gerektiğini vurguladı.

Güneş, sezon başında camiada bir karamsarlık bulunduğunu ancak daha sonra da gelen sonuçlar ile bu karamsarlığın giderek farklı bir hava oluştuğunu ifade ederek, "Çok erken elde ettiğimiz iyi sonuçlar da bizi batırabilir. 'Sabır, sabır' diyerek de beklemek de bizi batırabilir. Bu hepimizin işi. Bursa şehri, Bursaspor'u sahiplenmeli" dedi. 

Bugün kendisi ne kadar söz sahibiyse takımının maçlarını izleyen yeşil-beyazlı taraftarların da böyle olması gerektiğini anlatan Güneş, ortak doğruların kullanılmadığını gördüğünü belirtti. 

Biraz hoşgörülü olunması gerektiğine işaret eden Güneş, "Bu şehir, tarihi, turistik, sanayisi olan bir kent. Denizi var, dağı var, her şeyi var. Altyapısından oyuncu çıkarabiliyor. Bu şehre her futbolcu gelmek ister. Bursaspor, başarıyı ve başarısızlığı görmüş. Kötü günlerden ders çıkarmalıyız. Şampiyonluk yaşamış diğer 4 takımın avantajları var. Bizim de avantajlarımız var" ifadesini kullandı. 

Güneş, yeşil-beyazlı takımın genç yıldızlarından Ozan Tufan'ın, sahada sorumluluk alarak kente örnek olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: 
"Altyapıya model oluyor. Onun da sorumlulukları var, bizim de. Onun için hata yapma lüksü yok. Çok güzel bir yerdeyiz, kıymetini bilelim. Geçmiş dönemde futbolcuyken kampa geldiğimiz yer Bursa'ydı. 15 gün hiç saha görmeden çalışıyorduk. Cazibesi çok fazla olan bir şehirdeyiz. Hepimizin çok istediği başarılar, şampiyonluklar inşallah gelir. İnşallah Ozan gibi çok daha fazla oyuncu üretimi yaparız, ülkemize sunarız. Beklentilerini biliyoruz. Sabırsızlık hepimizde var. Bir an evvel şampiyonluk istiyoruz. Kombinelerin satışından dolayı çok üzgünüm. Taraftarlarımız kombine, bilet almalı, kulübün lisanslı ürünlerini almalı. Bu, bir paylaşımdır. Sezon başında belki kırılmalar da oldu. O, benim üzüntümdür." 

Dernek Başkanı Ademoğlu'nun, Güneş'e çini kahve takımı hediye etmesiyle sona eren toplantıya, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, İdari Menajer Adil Cenkçiler, futbolculardan Ozan Tufan ile kulübün ve derneğin yöneticileri katıldı. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim