• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Şenol Güneş'in planı hazır

Şenol Güneş'in planı hazır
Tecrübeli teknik adam, Lokomotiv Moskova karşısında kanatlarda görev vereceği isimler, Quaresma ve Gökhan Töre'yi kontra ataklarda kullanıp topu Mario Gomez'le buluşturmayı hedefliyor.

Başarılı çalıştırıcı, Alman futbolcunun bitiriciliğine güvenip 3 puan hesapları yapıyor. Süper Lig’de 8’inci haftayı 1-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da gözler yarın UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Lokomotiv Moskova karşılaşmasına çevrildi.

Rus temsilcisini günlerdir mercek altına alan teknik direktör Şenol Güneş, H Grubu’nda zirveyi belirleyecek mücadele öncesinde takıma 3 puanı getirecek taktiği belirledi. Tecrübeli teknik adamın; Olcay Şahan’ın kart cezalısı olması sebebiyle bu oyuncunun yerine Gökhan Töre’yle beraber diğer kanatta Ricardo Quaresma’ya forma vereceği ve bu 2 ismi rakip takımın savunmacılarına yakın oynatacağı öğrenildi.

Beşiktaş’ın başına geçmesinin ardından takıma hücum futbolunu başarılı bir şekilde oynatan Güneş’in bu iki ismin hızından yararlanıp kontra ataklarda kullanıp, topu Mario Gomez’le buluşturup ardından Alman yıldızın rakip fileleri havalandırmasını bekleyeceği bildirildi.

Sol bek kararsızlığı sürüyor

Rizespor’la oynanan lig mücadelesinde sol bek hattında İsmail Köybaşı’na forma veren teknik direktör Şenol Güneş’in bu oyuncusunun performansından memnun kaldığı ancak Lokomotiv karşısında daha tecrübeli olduğu için Dusko Tosic’i görevlendirmeyi düşündüğü ifade edildi.

Bu konuda kararsız olan Güneş, bugün yapılacak takım çalışmasının ardından sahaya süreceği sol bek konusunda kararını vereceği belirtildi.

Beşiktaş’ta yolculuk bugün

Siyah-Beyazlılar, Lokomotiv Moskova maçı için bugün özel uçak ile İstanbul’dan Moskova’ya gidecek. Siyah-Beyazlı takımda kart cezalısı konumda bulunan Olcay Şahan’a ek olarak, sakatlıkları süren Veli Kavlak ile Tolgay Arslan da kafilede yer almayacak. Yarın Lokomotiv Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve mücadele Tivibuspor’dan yayınlanacak.

Sosa: Avrupa’da da lider olacağız

Kara Kartal’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, yarın oynayacakları Lokomotiv Moskova mücadelesi öncesinde moral olarak oldukça iyi bir durumda olduklarını söyledi. Süper Lig’de liderliklerini korumalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Tangocu, “Moskova’ya da kazanmak için gideceğiz. Rakibimiz grubun en iddialı ekibi. Onları yenip liderliği ele geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim