• BIST 9710.44
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Şenol Güneş: "Yüreğimiz parçalandı"!

Şenol Güneş: "Yüreğimiz parçalandı"!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen ve 32 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısı ile ilgili, "Spor olmasın, hiçbir şey olmasın ama insanlara hiçbir şey olmasın" dedi.

Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Avusturya'da antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, "Yine beklenmeyen bir şekilde, uzun zamandır gündemde olmayan maalesef kötü bir haberle tekrar eski günlere dönmüş gibi görünüyoruz. Sayıyı bilmiyoruz ama sayıya bakmamak lazım. Ölen tüm kardeşlerimiz hepimizin yüreğini parçaladı.

Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Umarım ki acıları daha da büyümez. Şiddetin, terörün bitmesi için siyasilerin çalıştığını görüyoruz. Ama bu konuda maalesef çok bir mesafe alınmadığını görüyoruz. Kampın ilk gününde bunu duymak tüm Türkiye gibi bizi de üzdü.

Kampın son gününde bir arkadaşımızı kaybetmiştik sakatlık olarak, kampın ilk gününde de çok daha büyük bir olay bu. Sporun dışında bir olay.

Spor olmasın, hiçbir şey olmasın ama insanlara hiçbir şey olmasın. Olumsuzluk görmeyelim. Bugün bir kez daha bunu gördük, çok üzüldük. İnşallah buna da bir çözüm bulunur. Ben bu acıyı paylaşmak istedim" sözleriyle, teröre olan tepkisini dile getirdi.

"TOLGAY İYİ BİR PROFESYONEL. VELİ'NİN DURUMUNA 24 TEMMUZ'DAN SONRA BAKACAĞIZ"

Transfer çalışmaları ve sakat futbolcuların durumuna ilişkin bilgiler veren Şenol Güneş, "Şu anda kimse katılmadığı için hiçbir şey söylemek istemiyorum. Şu anda elimizde 26 oyuncu ile buradayız. Tolgay zaten ameliyat olacak, devre arasına kadar yok.

Onunla konuştum durumu. 'Hoca oynatmadı. Yeni transfer yapıp kendini yeniden hazırlayan bir oyuncu olarak gör, sakatlık olarak görme' diye konuştum. En kısa zamanda döneceğini düşünüyorum. Çünkü iyi bir profesyonel. Veli'ninki daha başka bir soru işareti.

Çünkü 24 Temmuz 'a kadar onu serbest bıraktık, kafası karışmasın huzurlu olsun diye. Kendi doktorları var, onlardan bir sonuç aldıktan sonra gelecek durumuna bakacağız" dedi.

Siyah-beyazlı hoca, "Transferler ilgili daha önce de söyledim, transfer beklenen bir yer vardır, o yerlerle ilgili bizim bir acelemiz vardı.

Stoper ve santrfor olarak diğer mevkilerle ilgili çok bir acelemiz yoktu. Transfer böyle bir şey işte, erken yaparsınız, geç yaparsınız önemli olan hayırlısı olması. Yönetimin de o yönde gayreti var. En kısa zamanda aramıza katılacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim