• BIST 9794.74
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Şenol Güneş: “Yılın Çıkış Yapan Takımı İle Karşılaşacağız”

Şenol Güneş: “Yılın Çıkış Yapan Takımı İle Karşılaşacağız”
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Torku Konyaspor ile eşleşmelerini değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu yılın çıkış...

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Torku Konyaspor ile eşleşmelerini değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu yılın çıkış yapan takımı Konyaspor ile karşılaşacağız. Eğer gücünüz varsa her takımı yenmelisiniz" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün gerçekleştirdikleri antrenman sonrasında yaptığı açıklamada Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde eşleştikleri Torku Konyaspor'u ve yeni transferleri değerlendirdi.

"YILIN ÇIKIŞ YAPAN TAKIMI KONYASPOR İLE KARŞILAŞACAĞIZ"

Torku Konyaspor eşleşmesini değerlendiren Güneş, "Buraya kadar tüm takımlar bütün gücünü kullandı. 8 takıma baktığımız zaman hepsinin hak ettiğini düşünüyorum. Dolayısıyla bunların içinde her takım her takımı yenebilir. Bizim için çıkabilecek olan her takım önemliydi. Bu yılın çıkış yapan takımı Konyaspor ile karşılaşacağız. Eğer gücünüz varsa her takımı yenmelisiniz. Bütün mesele ciddi şekilde konsantrasyonla oynamak. Konyaspor'a da şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"MAÇLAR OYNANMADAN KESİN SONUÇ BELLİ OLMAZ"

Çeyrek finalde Torku Konyspor'u elemeleri durumunda yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşme durumunun sorulması üzerine deneyimli çalıştırıcı Güneş, "Fenerbahçe iyi futbol oynayan bir takım. Ligde de iddiası var, bizim de iddiamız var. Galatasaray'ın da kendilerini toparladığını düşünüyorum. Onlar da kupada iddialı olacaklar. Yarı finalde Fenerbahçe ile karşılaşmamız için öncelikle Konyaspor'u geçmemiz gerekiyor. Konyaspor'un çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Onları geçtikten sonra Amedspor ya da Fenerbahçe kim çıkacak onu da bilmiyoruz. Maçlar oynanmadan kesin sonuç belli olmaz. Ama Fenerbahçe ile yarı finalde oynarsak onları da geçmek isteyeceğiz. Daha sonra da finalde kupayı kazanmak isteyeceğiz. Rakiplerin gücünden çok bizim ne oynayacağımız önemli. Daha güçlü takımlarla zorlu maçlar olabilir ama daha zayıf rakiplere de kaybetmişliğimiz var" cevabını verdi.

"YENİ TRANSFERLERDE HERHANGİ BİR SORUN YOK"

Yeni transferlerde herhangi bir sorunun olmadığı belirten Güneş, "Alexis ve Marcelo idmanlara katılıyor. Marcelo zaten pazar günü maç oynayıp geldi. Antrenmanı da var. Alexis ve Boyko için hem takıma uyumu hem ligi görmek hem de antrenmanlardaki anlayışımız için ihtiyacımız olursa oynatırız ama gerekli olursa bir süre daha bekletebiliriz. Biz de onların durumlarını birlikte oldukça göreceğiz" dedi.

"GELENLERİN DE YENİ BİR HEYECANLA TAKIM İÇİNDE VERİMLİ OLMASINI İSTİYORUZ"

"Önemli olan bu oyuncuların transferinden çok sahada ne vereceğidir" diyen Şenol Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu anlayışla transfer yaptık. Sezon başında sizinle paylaştığım gibi sayısal olarak kalede sıkıntı yaşayacağımızı söyledik. Bazı arkadaşlarımızın da verilen fırsatları değerlendirememesi durumunda sıkıntı olacağını söylemiştik. Pedro ve Milosevic'in dışarıda oynaması bizim için de onlar için de daha iyi. Takımda geçen seneden beri şans bulamadığı için güven kaybeden oyuncular. Gelenlerin de yeni bir heyecanla takım içinde verimli olmasını istiyoruz. Kaleci zaten iyi bir kaleci, Günay ve Tolga da iyi kaleci. Zaman zaman değişiklikler olacaktır."

"TOLGAY'I YENİ TRANSFER DİYE TANITTIK"

Uzun dönem sakatlık sorunu yaşayan Tolgay'ın her şeyi yapabilecek duruma geldiğini vurgulayan Güneş, "Arkadaşlara onu yeni transfer olarak tanıttık. Antrenman olarak bugün bizimle çalıştı. Şu anda iyi gidiyor. Zaman zaman dalgalanma olur. Veli'de de bunlar olmuştu. Bunlar problem değil ama şu anda kendisi zaten iyi durumda" diye konuştu.

Şenol Güneş: “Yılın Çıkış Yapan Takımı İle Karşılaşacağız”

Şenol Güneş: “Yılın Çıkış Yapan Takımı İle Karşılaşacağız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim