• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Şenol Güneş: Biz her maçı kazanmak için oynayacağız

Şenol Güneş: Biz her maçı kazanmak için oynayacağız
Medicana Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, "Şampiyonluk diye bir şey yok, daha 5 maçımız var. Biz her maçı...

Medicana Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, "Şampiyonluk diye bir şey yok, daha 5 maçımız var. Biz her maçı kazanmak için oynayacağız. Bu maç bitti, şimdi önümüzde Akhisar maçı var. Her maç kendi içinde zor, bir öyle düşünüyoruz." dedi.

Maç sonrası yaptığı açıklamada, zor bir maç olacağını bilerek maça çıktıklarını belirten Teknik Direktör Şenol Güneş, "Sivasspor, yüksek tempoda oynayan ve son haftalarda rakiplerine üstünlük sağlayan ama sonuç olarak bunu sahaya yansıtamayan bir takımdı. Geçen hafta Antep'i yenerek bu konuda bir ivme kazandı. Bugünde ilk yarıda maksimum gücünü kullandı. Olabildiğince bizi oynatmamaya çalıştı. Biz de biraz yavaş oynayınca pozisyon sayımız azdı ama ikinci yarıda hem rakibin düşmesi hem de bizim daha arayışta olmamız golleri getirdi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Olumsuz olan taraf bir pozisyonda yediğimiz gol. Bir de Andreas Beck'in gördüğü kart hiç gereksizdi. Topu kontrol ederken gördüğü kart ile cezalı duruma düştü. Allah'tan diğerlerine bir şey olmadı. Sarı kartlı oyuncularımız vardı bir oyuncu kaybettik, 3 puan aldık. Sivasspor'a ve alttaki bütün takımlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"TACİZE UĞRADIK"

Bir grup taraftarla aralarında yaşanan tartışmayla ilgili ise Güneş, şunları söyledi: "Sivasspor centilmenliğin olduğu bir kent. Ama bugün ne olduğunu anlayamadığım bir şekilde soyunma odasına girerken çok büyük tacize uğradık. Emniyet Müdürünü uyardığımız halde görevini yapmadı. Devletin polisi devlete çalışır kulüplere değil. Bu tip olaylar inşallah başka maçlarda yaşanmaz. Bu konuda yalnız kaldığımızı düşünüyorum."

"BİZ HER MAÇI KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Şampiyonlukla ilgili sorular üzerine Şenol Güneş, "Şampiyonluk diye bir şey yok daha 5 maçımız var. Biz her maçı kazanmak için oynayacağız. Bu maç bitti, şimdi önümüzde Akhisar maçı var. Her maç kendi içinde zor, bir öyle düşünüyoruz. Sonra diğer maçlara döneceğiz" şeklinde konuştu.

"HAKEMLERLE İLGİLİ BİZE ALGI OPERASYONU YAPILIYOR"

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, hakemin penaltı kararını eleştirdiğinin aktarılması üzerine ise Güneş, şunları kaydetti:

"Hakemlerle ilgili bize algı operasyonu yapılıyor. Geçen haftada aynı şeyi Bursaspor yaptı. Kendi oyuncularına baksalardı. Sanki hakemle maçı almışız gibi. Bugün biz hakemle mi maçı aldık? Taraftara sorun kimin hak ettiğini söylersiniz? 2. Gol bana göre penaltı, ona göre değil, bu tartışılabilir. Mecnun Başkanın da bu işleri bildiğini düşünüyorum ama duygusal konuşuyor, nihayetinde hakeme sorabilir. Ben kırmızı kart bile verilebileceğini düşünüyorum ki bu da benim yorumum."

Golü atan Gomez'in hem oyuna hem de skora katkı yaptığını kaydeden Güneş, performansından memnun olduğunu söyledi. Oyuncu değişiklikleri içinde herkesin bu takımın bir parçası olduğunu dile getiren Şenol Güneş, hepsinin takımın başarısı için çalışacağını ifade etti.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim