• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Senem'in fotoğraflarını sızdıran o kişi konuştu

Senem'in fotoğraflarını sızdıran o kişi konuştu
2009'da Türkiye Güzeli seçilen Senem Kuyucuoğlu'nu uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle Narkotik Şube'ye şikayet eden Mert Ortaç adlı arkadaşı, Aktüel.com.tr'ye şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu.

Ortaç, Kuyucuoğlu ile ilgili merak edilen soruların tümünü, yaşamını sürdürdüğü Brezilya'nın Jericoacoara kentinden yanıtladı.

"BİRBİRİMİZİN AİLESİ OLDUK"

Senem Kuyucuoğlu ile nerde tanıştınız? Ne boyutta bir arkadaşlığınız vardı?

Senem Kuyucuoğlu ile 2012 senesinin Eylül/Ekim aylarında ortak bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım. Arkadaşlığımız tanıştığımız dakikadan itibaren abi-kardeş ilişkisi şeklinde gelişti ve birbirimizi de her zaman öyle benimsedik. İkimiz de ailemizden uzak bir hayat sürmeyi tercih ettiğimiz için bir süre sonra birbirimizin ailesi olduk.

"ŞİFRESİNİ BİLMİYORUM"

Senem Kuyucuoğlu'nun Twitter şifresini biliyor muydunuz yoksa farklı yollarla mı ulaştınız?

Senem 'in Twitter şifresini kesinlikle bilmiyordum. Kendisi düştüğü paranoya sebebi ile her hafta şifresini değiştiriyordu. Sosyal medya ve e-posta hesaplarına farklı yöntemler ile ulaştım.

Sonra ne oldu? Aranız bozulduğu için mi Kuyucuoğlu'nun fotoğraflarını yayınladınız?

Bulunduğumuz tüm ülkelerde, beraber vakit geçirdiğimiz kime sorarsanız sorun size "Senem çok iyi bir kız ama tedavi olması lazım'' diyecektir. Tanıştığımız en temiz insanın da en bağımlı insanın da bundan farklı bir şey söylemeyeceğine eminim. Senem'le tanıştığımız günden itibaren her zaman Senem'in uyuşturucudan uzak durup, kendi iradesi ile bunu yenmesini veya tedavi olmasını öğütledim. Fakat Senem sanki 40 yaşında bir hayat tecrübesine sahipmişçesine kendisine telkinde bulunan tüm insanları uzaklaştırmayı tercih etti. Buna ben de dahilim. Ne bağımlı olduğunu kabul etti ne de söylediklerimizde gerçeklik payı olduğunu...

"FOTOĞRAFLARI YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIM"

Özellikle Cape Town'da benim tutuklanmamı takiben yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle aktif olarak kullandığı uyuşturucu maddelere çok daha tehlikelilerini ekledi. Ona yardımcı olabilmek için her şeyi yaptım. Fakat Senem tavrını değiştirmek bir yana yıkıcı tutumunu giderek artırdı. Sürekli olarak zamanında Miss Turkey seçilmesinin arkasına saklandı. Bu yüzden de onu kendine getirmek için herkesin bildiği o fotoğrafları ve videoları yayınlamak durumunda kaldım. Sonuçta kardeşim olarak gördüğüm, sevdiğim bir insanın göz göre göre ölüme gitmesine seyirci kalamazdım. Bugün de aynı şeyi tekrar yapmam gerekse hiç tereddüt etmeden yaparım. !

"SENEM'İN ZOR BİR YAŞANTISI OLMADI"

Senem Kuyucuğlu'nun zor hayat şartları nedeniyle uyuşturucuya başladığı söyleniyor. Bir dönem yakınında olan bir insan olarak sizin bu konuda görüşünüz nedir?

Senem'in içinde bulunduğu hayat şartlarının tek mimarı kendisidir. Öyle ifade ettiği gibi zor bir yaşantısı da olmadı. Bunu kendi ve ailesinin anlatımlarından da çok iyi biliyorum. Siz hayat standartlarınızı, gelir durumunuza göre ayarlamazsanız tabii ki hayat şartlarınız zorlaşır. Bin TL'lik bir gelirle 10 bin TL'lik bir hayat yaşamaya çalışmak anlamsızdır. Hayat şartlarınızı iyileştirecek bir eğitime, bilgi birikimine sahip değilseniz tabii ki depresyona girersiniz. Senem, ona uyguladığım onca baskıya rağmen ne lise eğitimini tamamladı ne de kendisini geliştirebileceği farklı bir eğitim almayı kabul etti.

"KOLAY HAYATI SEÇTİ"

Diğer mankenlerin aldığı ücretlerle defilelere çıkmak da işine gelmedi. O bunun yerine geçmişteki ünvanını kullanarak edindiği erkek arkadaşları üzerinden kolay bir hayat yaşamayı tercih etti.

Bu hayatta haklı olarak kafası karışık, sevgisiz ve ne yaptığını bilmez bir Senem yarattı. Şunu da belirtmek isterim; Senem'in bana ve çevresindeki insanlara ifade ettiği üzere Senem sadece uyuşturucu bağımlısı değildir. Senem, ''bağımlılık bağımlısı'' bir insandır. Yani hayatında mutlaka birşeylere bağımlı olma ihtiyacı hisseder. Uyuşturucu, değilse alkol, o değilse başka şeyler... Senem, özlemini duyduğu hayat standartlarında yaşayan insanlar gibi yaşamak ve kendini farklı hissetmek için uyuşturucuyu tercih etti.

"SENEM'İN BU DURUMU ANNESİNİN ESERİ"

Senem ailevi konularda hep babasına yükleniyor. Ben bunu da kesinlikle doğru bulmuyorum. Babası çok onurlu ve gururlu bir insan. Hiçbir zaman kızı üzerinden menfaat sağlayacak bir konuma sokmadı kendisini. Ailevi durumları İrfan Bey'in ifade ettiği gibi işleri bozulup, maddi durumu bozulunca zora girmiş. Öncesinde bir sorunları yokmuş. Aslında burada sorun, Senem'in annesi Nergiz Hanım'dan kaynaklanıyor. Nergiz Hanım evliyken eşini aldatıp, o dönem evli olan İrfan Bey'e kaçmış. Bunun üzerine İrfan Bey'in ailesi kendilerine düşman olmuş. Annesi Nergiz Hanım, Senem'e hamile kalıp evlenene kadar geçen sürede İrfan Bey'in ailesinden kabul görmemiş. İrfan Bey, hafızam beni yanıltmıyorsa Nergiz Hanım'ın 3. eşi. Senem'in içinde bulunduğu para odaklı dayatma hayatı bana göre Nergiz Hanım'ın eseri.

"KİMSE ONU UYUŞTURUCUYA ZORLAMADI"

İlk olarak kimden uyuşturucu aldığı konusunda bir bilginiz var mı?

Kendisinin de ifade ettiği gibi Tolga Karel'den aldığını biliyorum. Fakat şunu belirtmek isterim; burada Tolga Karel'e yüklenmek yanlış olur. Çünkü sanıldığı gibi Tolga, eski Türk filmlerindeki gibi Senem'i kandırıp uyuşturucu madde alması için zorlamadı. Olay şöyle oluyor: Senem, uyuşturucunun kullanıldığı bir ev partisine katılıyor. Tolga da davetlilerden biri. Senem de o gece uyuşturucuyu deniyor. Yoksa Senem, öyle kimsenin lafıyla hareket eden ya da yönlendirmesiyle tercihlerde bulunan bir insan değil. Fakat şimdi her bağımlı gibi uyuşturucu kullanmasının suçunu Tolga'ya, ailesine ya da çevresindeki kişilere atıyor.

"TECAVÜZ ETTİ DESEYDİ BELKİ İNANIRLARDI"

Son katıldığı bir programda "Mert bana iyilik mi yapmış. Önüme maddeyi koyuyordu..." dedi. Bu iddiaya ne cevap veriyorsunuz?

Bu iddiasını duyduğumda kızmak bir yana ciddi ciddi kahkaha attım. Hatta haberi izleyen, okuyan, duyan ve Senem'i tanıyan yerli, yabancı tüm arkadaşlarım ''Her şeyi anlarız da bu söylediği cidden çok komik olmuş... '' tepkisini verdi. Ben sosyal alkol tüketicisiyim. Kendim gidip evime alkol alışverişi yapmam. Arkadaşlarım gelecekse ancak... Sigara ya da herhangi bir uyuşturucu madde tüketimi ile alakam yoktur. Bu konuda benim en büyük düşmanım bile aksi bir şey söylemez. Hani öyle ki birine tecavüz ettiğimi söylerseniz belki beni tanıyan insanların kafasında ''Acaba?'' sorusu oluşabilir. Ama uyuşturucu konusunda bu mümkün değil. Senem'in bu söylediği, dayanaksız ve ucuz bir yalandan başka bir şey değil.

"SENİ ÖDÜRECEĞİM DİYE" MESAJ ATTIM'

Senem Kuyucuoğlu 'Seni öldüreceğim, diri diri gömeceğim' diye mesaj atarak onu tehdit ettiğinizi söyledi. Kendisine böyle bir mesaj attınız mı?

Bu konuda ablası, annesi ve kendisinin söylemleri ilk günden beri zaten birbiriyle çelişiyor. Senem'in ablası ve annesi, ''Senem kayıp!'' şeklinde tweetler attıktan sonra ne hikmetse birdenbire bağlandıkları bir televizyon programında Senem'e
ulaşıverdi, Akabinde canlı yayında kurgulanan Senem ve annesi buluşması ayrı bir komediydi. Çok güldüm... Ve evet programda söz ettikleri gibi "Seni öldüreceğim, diri diri gömeceğim" diye bir mesaj attım.

"ŞENAY AKAY'A AŞIK"

Senem Kuyucuoğlu'nun Şenay Akay'a aşık olduğunu iddia etmiştiniz. Ne gibi bir olay sonucunda böyle düşündünüz?

Senem ve annesi, tanıştığımız günden beri Şenay ile ilgili kavga eder. Senem her zaman Şenay'ın ona destek olduğunu savunurken, annesi bulunduğu durumdan Şenay'ı suçlar. İşin aslı, Senem kendi ifadesine göre Şenay'a derin bir aşk besliyor. Şenay da zaten bu durumdan rahatsız olup Senem'i çevresinden uzaklaştırmış. Bildiğim kadarıyla son olarak 2014 Mart ayında evli sevgilisi Thaamir Moreat ile Türkiye'ye geldiklerinde görüşmüşler. Hatta Senem Twitter'ından bu konuyla ilgili bir fotoğraf paylaşmıştı.

"DEFNE'YE UYUŞTURUCUYU VEREN İNSANI O TANIŞTIRMIŞ"

Defne Joy Foster'ın ölümüyle Senem Kuyucuoğlu'nun ne gibi bir ilgisi var?

Senem, çocuk ruhludur. Burnunu problemlere sokarken hiçbir zaman sonrasını düşünmez.Bunun sonucunda ne zarar görürüm diye düşünmez. Anı yaşar, geçer, gider... Bana ağlayarak anlattığı kadarıyla Defne'yi ölümüne sebep olan maddeyi temin eden kişiyle kendisi tanıştırmış. Hatta bu kişinin, Arda U. isimli başka bir sokak satıcıyla irtibat halinde olduğunu biliyorum.

Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim