• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Sendika Ve Belediye Başkanlarından Petrol İş’e Ziyaret

Sendika Ve Belediye Başkanlarından Petrol İş’e Ziyaret
Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ve Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Petrol İş Sendikası Adıyaman...

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ve Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Petrol İş Sendikası Adıyaman Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye'de iş kazasının yaşandığı sektörlerin başında inşaat ve madenin geldiğini vurguladı. Atalay, "Türk-İş bu yıl ülke genelinde 20 adet işçi sağlığı ve iş güvenliği semineri programımız var bu illerimizden birisi de Adıyaman ve bu vesileyle buradayız. Uzun yıllar sonra Adıyaman'da seminer düzenlemek bize nasip oldu. Erkek ve bayan çalışanlarımıza genel iş sağlığı ve güvenliği ile kadın işçiler iş sağlığı ve güvenliği eğitim semineri düzenlendi. Konusunda uzman hoca ve doktorlarımız seminer konularında bilgiler verdiler. İşçi sağlığı, iş güvenliği böyle duymadan, görmeden geçecek bir konu değil. Çünkü sonradan insanın canıyla bedel ödediği bir konu çalışma hayatında. Ülkemizde iş kazasının yaşandığı sektörlerin başında inşaat ve maden iş kolu gelmektedir. Ülkede siyasi iktidar kadar, siyasi muhalefete de ihtiyacımız var. İyi bir muhalefet olsa biz kitle örgütleri daha rahat ederiz" dedi. Adıyaman'da olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, "İş sağlığı ve iş güvenliği çok önemli. Biz bunlara önlenebilir oldukları için iş cinayetleri diyoruz. İnşallah bu iş cinayetlerinin yaşanmadığı bir ortamda bu eğitimlerin fayda sağlamasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Ali Tırpan ise, "Burada kendileriyle çalışanlarımız ve üyelerimizle ilgili istişarede bulunduk. İlimizde organize edilen ve iki gün süren eğitim seminerlerinin oldukça verimli geçtiğine inanıyoruz. İş güvenliğini ve iş sağlığını çok önemsiyoruz. Bu tür seminerlerin devam etmesi en büyük arzumuzdur" diye konuştu.

Sendika Ve Belediye Başkanlarından Petrol İş’e Ziyaret

Sendika Ve Belediye Başkanlarından Petrol İş’e Ziyaret

Sendika Ve Belediye Başkanlarından Petrol İş’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim