• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Sendika Başkanlarından AK Parti İl Başkanı Yeşilyurt’a Ziyaret

Sendika Başkanlarından AK Parti İl Başkanı Yeşilyurt’a Ziyaret
Türk-İş'e bağlı sendika Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'u ziyaret ettiler.

Türk-İş'e bağlı sendika Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'u ziyaret ettiler.

Sendikalar demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu ifade eden Türk İş Erzurum İl Temsilcisi Yusuf Gökçan, AK Parti'nin verdiği sözleri tutan ve sözünün senet olarak görüldüğü bir parti olduğunu söyledi.

Gökçan, "Sendikalar Demokrasinin vazgeçilmezidir. Sendikalar büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar hiç şüphesiz çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlarımız ve onları temsil eden sendikalardır. Sendikalar demokrasinin vazgeçilmezidir. İşçiler ve iş güvenliği konusunda yeni bir düzenleme getirip, nihai bir şekilde sonuca kavuşturacağız. İşçilerimiz kesinlikle mağdur edilmeyecek AK Parti'nin verdiği sözleri tutan ve sözünün senet olarak görüldüğü bir Partidir. Sendika başkanları olarak bizim duruşumuz var. Herkese eşit mesafedeyiz. Davet edilen her yere gidiyoruz. Üyelerimiz arasında siyasi partilerin tamamının içinde aktif olarak görev alan üyelerimiz ve delegelerimiz var. Bunların sayısına baktığınızda oldukça ciddi anlamda siyasi partilerin içinde dağılımımız var. Bunun için biz Şube Başkanları ve temsilcileri olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durma gayret ve çabası içindeyiz. Sendikal örgütlenmenin düşük olması çalışma hayatının en önemli sorunlarının başında gelmektedir. Sendikalı işçi sayısının düşmesinde, ülkeyi yönetenler kadar sendikalarında sorumlulukları bulunmaktadır." dedi

AK Parti olarak, emek ve alın teri olan çalışanların ve işçilerin refah düzeyini sürekli yükseltmenin ve hak ettikleri yaşam standardına ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını aktaran Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, bu zamanda en önemli ihtiyaç birlik beraberlik olduğunu söyledi.

Yeşilyurt, "Esasında en önemli ihtiyaç birlik beraberlik. Biz bu koltukta otururken her şeyi bilmemiz ve görmemiz mümkün değil. Bizim tek isteğimiz bizim gözümüz olmanız ve birbirimize destek olmamız gerekir Sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde, sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için var gücümüzle, çalışmaya devam edeceğiz sizlerin bize vereceği destek çok önemli hepimizin ortak gayesi kadim şehrimiz Erzurum'u kalkındırmaktır" diye konuştu.

Sendika Başkanlarından AK Parti İl Başkanı Yeşilyurt’a Ziyaret

Sendika Başkanlarından AK Parti İl Başkanı Yeşilyurt’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim