• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Senarist Ve Oyuncu Emrah Kaman İztuzu’ndaki Yüzme Yarışına Geliyor

Senarist Ve Oyuncu Emrah Kaman İztuzu’ndaki Yüzme Yarışına Geliyor
Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinin Dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nda, 17 Nisan 2016 Pazar günü düzenlenecek olan yüzme yarışına, ünlü...

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinin Dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nda, 17 Nisan 2016 Pazar günü düzenlenecek olan yüzme yarışına, ünlü senarist ve oyuncu Emrah Kaman ve yönetmen kardeşi Murat Kaman'ın da katılacak.

Likya Dalyan Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen organizasyona misafir olarak katılacak olan Kaman kardeşler, Türk televizyonlarında sevilerek izlenen dizilerin senaristi olarak ün kazanmışlardı.

Kaman kardeşlerin yüzme yarışının ardından yapılacak olan madalya töreni sonrasında bir söyleşi yapacakları öğrenildi.

Yüzme yarışının turizm sezonu öncesi bölgeye bir hareketlilik getireceğini belirten Likya Dalyan Spor Kulübü yetkilisi ve yüzme yarışı proje koordinatörü Göksu Hınçal, "yarışımızın bölgemize sezon öncesi ciddi bir hareketlilik getireceğini söyleyebilirim. Sporcu kayıtlarımız 200'e yaklaştı. Beraberindeki misafirlerle birlikte, 17 Nisan'da Dalyan'da yaklaşık yatılı olarak 500'ü aşkın kişinin kalacağını tahmin ediyoruz. Üstelik, Kaman kardeşler gibi daha bir çok sürpriz misafirimiz olacak" diye konuştu.

Projenin sağlıklı yürümesi amacıyla zaman zaman İztuzu Plajı'nda keşif çalışmaları ve prova yüzmeleri yapıldığını ifade eden Hınçal, son olarak Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hilmi Kısa'nın, proje sorumlularından Arif Yalılı ile birlikte, yarış alanında incelemelerde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Lisanslı ve lisanssız sporcuların katılabileceği yarışa kayıtlar 1 Nisan 2016 tarihine kadar www.likyadalyanyuzmeyarisi.org sitesinden yapılıyor.

Senarist Ve Oyuncu Emrah Kaman İztuzu’ndaki Yüzme Yarışına Geliyor

Senarist Ve Oyuncu Emrah Kaman İztuzu’ndaki Yüzme Yarışına Geliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim