• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Sen de mi Prandelli!

Sen de mi Prandelli!
Sezona iyi başlayamayan Prandelli'yle ilgili olumsuz eleştiriler her geçen hafta daha da artıyor. Tecrübeli hocanın tercihlerinden ısrarla vazgeçmemesi, kötü gidişin ana nedeni olarak göze çarpıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, 2014-15 sezonunu kabus gibi açtı. İtalyan hocaya yapılan olumsuz eleştiriler her geçen gün daha da çoğalıyor. Prandelli’nin geride kalan dönemde başarısız olmasının nedenleri şöyle sıralandı...

1-HİÇ ZİRVEYE OYNAMADI
Prandelli, hocalık kariyerinde hiç şampiyonluk mücadelesi veren bir takım çalıştırmadı. 4. yıldız sezonunda G.Saray’ın başında olan Prandelli, ilk defa baskı altında ve sürekli kazanması bekleniyor.

2- TÜRK YARDIMCI İSTEMEDİ
Cesare Prandelli, Galatasaray’ın başına geçerken kendi ekibi ile göreve gelme şartı koştu. Yönetimin antrenör olarak Türk bir yardımcı önerisini reddetti. Ekibi, ligdeki takımları analizde eksik kaldı.

3- TAKTİKSEL ISRARLARI VAR
Üçlü orta saha ve Burak’ı tek forvet oynatmada ısrar etti. Sarı kırmızılı takım çıktığı 5 resmi maçta da pozisyon üretmekte zorlandı. 2 maçta toplam 3 gol kaydeden G.Saray, rakip kaleye organize şekilde gidemedi.

4-YASİN’İ SAĞ BEK OYNATTI
Anderlecht maçında sarı kırmızılı taraftarın ıslıkladığı Veysel’i Balıkesir’de takımdan kesti. Balıkesir’de daha önce hiç sağ bekte oynamamış olan Yasin Öztekin’i Veysel’in yerine bu mevkide oynattı. Yasin açık verdi.

5- OLCAN ADIN’I KÜSTÜRDÜ
6 oyuncu ile kadroyu güçlendiren Galatasaray’da takıma tek skor katkısı yapan Olcan’ı daha sezon başında küstürdü. Prandelli, “İdman performansından memnun değilim” deyip Olcan Adın’ı kadro dışı bıraktı.

6- İNADINDAN VAZGEÇMEDİ
11 Temmuz’da Sabri, Eboue, Engin ve Yiğit’i kadro dışı bırakan Prandelli, bu inadından hiç vazgeçmedi. Bu 4 futbolcu hakkında ne scout ekibi, ne de A2 antrenörlerinden bilgi ya da rapor almadı.

7-  YENİLER HEMEN TAKIMA...
Sezon başı kampını takımla geçirmesine karşın Olcan’ı kadroya almayan Prandelli, transferin son günü G.Saray’a katılan Dzemaili ve Pandev’e gelir gelmez hazır olmadan formayı verdi.

8- MÜDAHALEDE GEÇ KALIYOR
Cesare Prandelli, oyuna müdahale etmekte hep geç kaldı. 60. dakikadan önce takıma dokunmayan Prandelli’nin Balıkesir’de takım 2-0 geriye düştükten sonra hamlede bulunmaması eleştirilere neden oldu.

9- HÜCUM EMRİ VERDİ AMA...
Kanat bekleri ve Bruma’ya ‘orta’ emri verdi. Ancak hücum hattında yalnızca Burak ile Sneijder’ın olması yapılan ortaların sonuçsuz kalmasına neden oldu. Yasin Öztekin’in 15 ortasından 2’si isabet bulabildi.

10- HİÇ DEĞİŞİKLİĞE GİTMEDİ
Mevcut kadroda performansı tartışılan Selçuk, Dzemaili, Yekta ve Bruma’yı takımdan kesmedi. Hiç 90 dakika şans vermediği yeni transferler Olcan, Sinan, Hamit, Aydın, Umut ve Furkan’ı kullanmadı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim