• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Sempatik Şarkıcı, Minik Hayranlarının Akınına Uğradı

Sempatik Şarkıcı, Minik Hayranlarının Akınına Uğradı
"Yeni Çıktı" albümüyle müzik piyasasına giren, ardından "Bip Bip", "Miş Miş" ve "Yankı" isimli 3 single ile özellikle genç kuşağın gönlünde taht...

"Yeni Çıktı" albümüyle müzik piyasasına giren, ardından "Bip Bip", "Miş Miş" ve "Yankı" isimli 3 single ile özellikle genç kuşağın gönlünde taht kuran sempatik şarkıcı Simge Sağın, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, "Kadınlar Günü"ne özel düzenlenen programa katıldı.

Her özel günü, o günün anlam ve önemine uygun etkinliklerle kutlayan Kahramanmaraş'ın ilk ve tek alışveriş merkezi Piazza'da modanın olduğu gibi sosyal aktivitelerin de nabzı tutuluyor. Açıldığı günden bu yana, güvenli ve ferah ortamında onlarca ünlü ismi ağırlayan, imza günlerine ve konserlere ev sahipliği yapan Piazza bu kez, son dönemlerin popüler ismi Simge Sağın'ı ziyaretçileriyle buluşturdu.

Ünlü şarkıcı Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç'ın vokalistliğini yaptıktan sonra büyük bir çıkış yaparak müzik piyasasında adından söz ettiren, kısa sürede milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Simge Sağın, Kahramanmaraşlı hayranlarıyla Piazza'da buluştu.

BÜYÜK HAYRAN KİTLESİYLE KARŞILAŞTI

Sesi kadar sempatik tavırlarıyla da hayranlarının kalbini fetheden Simge, Piazza'nın buz pistinde düzenlenen "mini konser ve imza günü" etkinliğinde, hem coştu, hem de izleyenleri coşturdu. Büyük bir hayran kitlesini karşısında görünce, duyduğu sevinci dile getiren Simge, "Kahramanmaraş'a ilk kez geliyorum. Kahraman unvanlı tek kentimiz olan bu güzel kentte beni böylesine kucakladığınız için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.

İzleyenlerin büyük bir bölümünün kadınlar ve çocuklardan oluştuğunu görünce, küçük hayranlarına da seslenen Simge Sağın, "Hepinizi kocaman öpüyorum. Annelerinize de sizleri buraya getirdikleri ve benimle buluşturdukları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

Hayranlarıyla sohbet ettikten sonra "Bip Bip", "Miş Miş" ve "Yankı" adlı şarkılarını AVM ziyaretçileriyle seslendiren Simge, buz pisti çevresinde kendisine uzanan elleri de geri çevirmedi. Pisti birkaç kez dolaşarak, hayranlarına dokunan, çocukları öpen Simge Sağın, daha sonra tam 2 saat süreyle imza dağıttı. Kendisinden imza almak için sıraya giren hayranlarıyla anı fotoğrafları çektiren Simge, küçük çocuklara da çok özel ilgi gösterdi. Çocukların anneleri de cep telefonlarının kameralarıyla bu unutulmaz anları görüntüleyerek, ölümsüz kıldılar.

Ünlü sanatçı, Piazza'nın misafirlerinin sıcak ve yoğun ilgisiyle ilk kez geldiği Kahramanmaraş'tan mutlu ayrıldı.

Sempatik Şarkıcı, Minik Hayranlarının Akınına Uğradı

Sempatik Şarkıcı, Minik Hayranlarının Akınına Uğradı

Sempatik Şarkıcı, Minik Hayranlarının Akınına Uğradı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim