• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Semih golünü attı, gündem oldu

Semih golünü attı, gündem oldu
Medipol Başakşehir ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan Türkiye Kupası A Grubu son hafta mücadelesi 2-2 sonuçlandı.

Medipol Başakşehir ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan Türkiye Kupası A Grubu son hafta mücadelesi 2-2 sonuçlandı. Maçın 90+5'inci dakikasında turuncu lacivertli ekibin beraberlik golünü atan Semih Şentürk, konuk takım tribünlerine dönerek asker selamı verdi. Semih'in asker selamı kısa sürede Twitter'da trend topic (tt) oldu.

Medipol Başakşehir ile Amed Sportif Faaliyetler, Türkiye Kupası A Grubu son maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Konuk ekibin 500 kadar taraftarı kendilerine ayrılan tribünü tamamen doldurdu. Taraftarlar maçın başından sonuna kadar takımlarını desteklediler. Amedliler, "Çocuklar ölmesin, maçlara gelsinler', "Sonuna kadar direniş" sloganları attı. Bu sırada ev sahibi taraftarlardan bazılarının konuk takım taraftarlarını alkışladığı görüldü.

Son maça kadar liderlik şansını sürdüren Diyarbakır ekibi, karşılaşmaya hızlı başladı. Üçüncü dakikada Ercan Çapar'ın golüyle öne geçen konuk ekip, karşılaşmanın ikinci yarısında aynı futbolcunun kaydettiği kafa golüyle farkı 2'ye çıkardı. Maçın 67. dakikasında takımının ilk golünü kaydeden Semih Şentürk, karşılaşmanın uzatma dakikalarında ağları bir kez daha havalandırdı. Beraberlik golünün ardından büyük sevinç yaşayan tecrübeli golcünün, sevinç sırasında verdiği asker selamı, Amed Sportif Faaliyetler takımı taraftarlarının tepkisini çekti. Semih'in sevincine yedek kulübesindeki arkadaşları ve teknik heyetin de katılması, tribünlere doğru el kol hareketleri yapmaları ortamı daha da gerdi. Hakemin bitiş düdüğünün ardından Medipol Başakşehirli futbolcuların soyunma odasına gitmesiyle her iki takım oyuncuları koridorlarda tartışmaya devam etti.

Bu arada Amedspor Kulübü de Twitter hesabından, "Son dakikada attığı golden sonra Amedspor tribünlerine dönerek asker selamı veren Semih Şentürk henüz askerliğini yapmamıştır." diye tweet attı.

Öte yandan, Diyarbakır temsilcisinin Teknik Direktörü Harun Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmadı.

Semih golünü attı, gündem oldu

Semih golünü attı, gündem oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim