• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Selendi’de Mahallelere Büyükşehir Eli

Selendi’de Mahallelere Büyükşehir Eli
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ile birlikte Selendi'de mahalleleri...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ile birlikte Selendi'de mahalleleri ziyaret etti.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerini il geneline yaymaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Selendi'de köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde önemli hizmetleri hayata geçirdi. Mahallelerde tamamlanan çalışmaları incelemek ve muhtarların taleplerini dinlemek amacıyla ilçeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, burada çok sayıda mahalleyi ziyaret etti. Çöllü'ye, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Başyiğit ve Muhtarlık İşleri Daire Personeli Cem Özleyen de eşlik etti. Çöllü ve Okkalı ilk olarak Karşıova Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahallede bulunan Şehit Er Kemal Davulcu Caddesi'nde bin 500 metrekare alana döşenen yağmur suyu hattını incelerken, bölgede devam eden sıcak asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Karşıova'nın ardından Şehirlioğlu, Akçakertil, Rahmanlar ve Kayranlar Mahallelerini de ziyaret eden Çöllü, Okkalı ve beraberindekiler mahalle muhtarları ile görüşerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti. Diğer ilçelerde olduğu gibi Selendi'de de ilçe merkezinin yanı sıra mahallelere önemli hizmetlerin geldiğini hatırlatan Çöllü, "Mahallelerimizin öncelikle kanalizasyon ve alt yapı sorunları çözüldü. Mezarlıklar temizlenerek, mahallelere parke taşı döşendi ve bölgedeki halkımız toz, toprak ve çamurdan kurtuldu. Ayrıca hizmete giren yeni otobüslerimiz mahallelerimizde halkımıza hizmet vermeye başladı. Mahallelerimiz Büyükşehir Belediyesi'nin nimetlerinden faydalanmaya başladı" dedi.

Selendi'de hizmetlerden memnun olan Şehirlioğlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Çayır, Akçakertil Mahalle Muhtarı Kamil Kaya, Rahmanlar Mahalle Muhtarı Servet Akyıldız ve Kayranlar Mahalle Muhtarı Yunus Köse Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine önemli hizmetler getirdiğini söylediler. Mahallelerini ziyaret eden daire başkanlarına hizmetler nedeniyle teşekkür eden muhtarlar, hizmetlerin talimatlarını veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de selamlarını ileterek kendisini mahallelerinde ağırlamak istediklerini söylediler.

Selendi’de Mahallelere Büyükşehir Eli

Selendi’de Mahallelere Büyükşehir Eli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim