• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Selendi’de Karne Sevinci

Selendi’de Karne Sevinci
Manisa'nın Selendi ilçesinde 2105-2016 eğitim öğretim yılında Öğrenim gören 4 bin 80 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde 2105-2016 eğitim öğretim yılında Öğrenim gören 4 bin 80 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Selendi Kaymakamı Tayfun Deli, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, Şube müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Atatürk İlkokulunda yapılan törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, 2015-2016 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girdiklerini belirterek, "Yorucu ve yoğun geçen bir dönemin ardından heyecanla beklenen karne gününde sizlerle aynı heyecanı paylaşmanın gururunu ve onurunu yaşamaktayım. Sevgili öğrenciler, notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin. Hayata sıkı sıkı sarılın. Başarmak için daima gayret edin. Başta öğretmenleriniz, anne-babalarınız olmak üzere hepimiz size destek olmak, sorunlarınızı çözmek, güzel ve mutlu bir eğitim ortamında başarılı öğrencilik geçirmeniz için elimizden geleni yaptığımızı unutmayın. Sizler hava şartları ne olursa olsun kendinize bir değer katmak için okulunuza gelip yoğun bir gayret gösterdiniz. Şimdi ailenizle birlikte karnenizi alarak sevincinizi doyasıya yaşamanızı istiyorum. Çünkü karnenizde sizin bir dönem boyunca özel çabalarınız, başarılarınız, sevinçleriniz var. Tatili iyi bir şekilde öncelikle kaliteli dinlenerek, ikinci döneme eksiklerinizi tamamlayarak ve her zaman önem verdiğimiz kitap okuyarak ailenizle birlikte mutluluk içinde geçirmek olacaktır." dedi.

Tokkaş, velilere de seslenerek şunları söyledi: "Çocuklarınız için büyük fedakârlıklar göstererek eğitimlerini sürdürmelerini sağlarken sıkıntılar çektiniz. Anne ve baba olarak çocuklarınız için ne kadar büyük fedakârlıklar gösterdiğinizi biliyorum. Ama unutmayın, en önemli varlığımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim öğretim faaliyeti içinde gösterdikleri çaba her şeyin üstündedir."

Tokkaş, Selendi ilçe genelinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde toplam 26 okulda eğitim öğretim gören 4 bin 80 öğrencinin karne aldığını bunun yanı sıra da 320 öğretmen ve idarecinin de görev yaptığını dile getirdi.

Selendi’de Karne Sevinci

Selendi’de Karne Sevinci

Selendi’de Karne Sevinci

Selendi’de Karne Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim