• BIST 9524.59
  • Altın 2488.041
  • Dolar 32.4983
  • Euro 34.7526
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Selendi’de Eğitime Bilgisayar Desteği

Selendi’de Eğitime Bilgisayar Desteği
Selendi Kaymakamlığının girişimleri sonucu 16 okula bilgisayar desteği sağlandı.

Selendi Kaymakamlığının girişimleri sonucu 16 okula bilgisayar desteği sağlandı. Selendi Kaymakamı Tayfun Deli'nin girişimleriyle ilçedeki meslek odaları ve hayırseverlerin desteği ve sosyal sorumluluk çerçevesinde okullara verilmek üzere 16 bilgisayar bağışında bulunuldu. Bağışlanan bilgisayarlar kaymakamlık binasında düzenlenen törenle okullara dağıtılırken, bilgisayarları bağışlayan oda başkanları ve hayırseverlere kaymakamlık tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaymakamlık binasında gerçekleşen tören ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş'a okullara verilmek üzere teslim edilen bilgisayar dağıtım töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Tayfun Deli, "Hayırseverlerimizin desteği ile okullarımızdaki bilgisayar eksiklerini gidermek için bilgisayar dağıtımını gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu bilgisayarlar sayesinde çocuklarımızın eğitimine destek olacağız. Bunun sebepleri de sizlersiniz. El birliği içinde olursak hep beraber olursak her eksiğimizi gideririz yeter ki bir olalım diri olalım. Her şeyi devletimizden beklemeyelim hayırların en iyisi eğitime destektir. Onun için bizler bugün varsak yarın yokuz ama sizler buranın sahiplerisiniz bu ilçe bizlerin. Onun için sizler bu ilçenin önde gelen şahsiyetlerisiniz el birliği olunursa bu ilçenin her eksiği giderilir. Bu ilçenin kalkınması sağlanır sen ben ayrımı yapmadan ilçemizin eğitimine bugünkü gibi her zaman desteklerimizi yapalım, elimizi taşın altına sokalım. Sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sizlerin desteği ile okullarımıza desteklerimiz ve yardımlarımız devam edecek." dedi.

Oda Başkanları ve hayırseverler de eğitim konusunda her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti. Selendi Kaymakamı Tayfun Deli, Okullarda kullanılmak üzere alınan bilgisayarların alınmasında katkı sağlayan oda Başkanları Servet Akyıldız, Mehmet Çimen, Şükrü Filik, Adem Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, hayırseverler Abidin Gülcan, Veysel Çalışkan, Hakkı Akarsu, İsa Karataş, Hüseyin Acun, Mahmut Can, Hikmet Yılmaz ve Ahmet Kasap'a birer teşekkür belgesi verdi.

Selendi’de Eğitime Bilgisayar Desteği

Selendi’de Eğitime Bilgisayar Desteği

Selendi’de Eğitime Bilgisayar Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim