• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Selçuklu’da Sedir Sohbetlerine yoğun ilgi

Selçuklu’da Sedir Sohbetlerine yoğun ilgi
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Sedir Sohbetlerine program sunucusu Cansu Canan Özgen...

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Sedir Sohbetlerine program sunucusu Cansu Canan Özgen katıldı.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nde düzenlediği "Sedir Sohbetleri" ile alanında uzman konukları ağırlamaya devam ediyor. Habertürk ekranlarının ilgiyle izlenen program olan "Öteki Gündem'in sunucusu Cansu Canan Özgen, Selçuklu Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Sedir Sohbetleri'nin konuğu oldu. Talha Bayrakçı Gençlik Meclisi'nde düzenlenen programda başarılı sunucu hem programının hem de çıkardığı kitapların başarısı hikayesini gençlere anlattı. Sohbet ortamında gerçekleşen programda gençlere eğitim hayatı ve kariyeriyle ilgili önemli bilgiler paylaşan Özgen, başarının formülünün çok çalışmak olduğunu belirterek bu sevgiye layık olmak için daha çok çalıştıklarını ve izleyicinin merakından beslendiklerini söyledi.

Gençlere yaşamlarında önemli tavsiyelerde bulunan Cansu Canan Özgen, "Bir kişi ile olmaz değil, bir kişi bir kişi bütün dünya değişebilir. Ben buna çok inanıyorum. Ayrıca insan olarak birbirimizi seveceğiz, saygılı olacağız ve insan olduğumuz için kıymet vermeliyiz. Kimseyi dış görünüşü ve hayat değerleri ile yargılamamız gerekir. Biz kendimizi değiştirirsek herkes kendini değiştirmeye başlayacak. İnanın o zaman bizim değişim enerjimiz herkese geçecek. Sizin bir tebessümünüz karşıdakini de onun temas ettiği insanları da güldürecek ve bu çok güzel bir şekilde dağılacak. Ben buna çok inanıyorum" dedi.

Gençlerden gelen sorulara da cevap veren Cansu Canan Özgen'e söyleşinin ardından Selçuklu Gençlik Meclisi Başkanı Enes Koç plaket takdim etti. Program günün anısına gençlerle çekilen fotoğraf ile sona erdi.

Selçuklu’da Sedir Sohbetlerine yoğun ilgi

Selçuklu’da Sedir Sohbetlerine yoğun ilgi

Selçuklu’da Sedir Sohbetlerine yoğun ilgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim