• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Hızlı Başladı

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Hızlı Başladı
Faaliyetlerine hızlı başlayan Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi, Selçuk Belediyesi'nin katkılarıyla Tire'de düzenlen Giritliler Festivali'nde Selçuk'u...

Faaliyetlerine hızlı başlayan Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi, Selçuk Belediyesi'nin katkılarıyla Tire'de düzenlen Giritliler Festivali'nde Selçuk'u temsil etti.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından başkanlığa getirilen Hülya İnceoğlu ve yönetim kurulu üyeleri faaliyetlerine hızlı başladı. Meclis ilk olarak Selçuk Belediyesi'nin katkılarıyla Tire'de düzenlen Giritliler Festivali'nde Selçuk'u temsil etti. Etkinliğe Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin yanı sıra 70'e yakın Selçuklu kadın da eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde Seferihisar'da yapılan İzmir Kent Konseyleri Kadın Meclisleri Birliği toplantısına da katılan kadın meclisi üyeleri, bu toplantıda Selçuk Kent Konseyi ve kadın meclisini tanıtma fırsatı buldu.

"ÇOK RENKLİ, TEK SESLİ"

"Çok renkli, tek sesli" sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydeden Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya İnceoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak kendi aralarında çalışma grupları oluşturacaklarını belirtti. İnceoğlu yaptığı açıklamada, kurumlar arası işbirliği içerisinde hareket ederek her zaman herkesin kapısını çalacaklarını ve çalışmalarını işbirliği temelinde sürdüreceklerini kaydederek, "Bu kapsamda Selçuklu kadınlarımızla yapacağımız toplantıyla bir araya getirmeyi planlıyoruz. Kadın sığınma evi başta olmak üzere birçok konuda daha önce meclisimizin başlattığı çalışmaları da kaldığı yerden devam ettiriyoruz. İlk olarak meclisimizde çalışma grupları oluşturacağız. Yapacağımız tüm çalışmalarda kadınlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Hızlı Başladı

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Hızlı Başladı

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Hızlı Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim