• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Selçuk İnan Atletico Madrid'e transfer oluyor

Selçuk İnan Atletico Madrid'e transfer oluyor
Fenerbahçe Galatasaray derbisinde formasını çıkararak Mancini'ye tepki gösteren Selçuk İnan İspanya'da Arda Turan'ın oynadığı Atletico Madrid'e transfer oluyor.

Teknik direktör Mancini ve taraftar arasında kriz yaşayan Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan yaşananlar sonrası herkese kendisini kapattı. Transferi an meselesi olan Galatasaraylı yıldız'a bir başka Galatasaraylı yıldız yetişti.

İddialara göre Arda Turan olay gecesi Selçuk İnan'a ulaşıp İspanya'ya gelmek istermisin diye sordu. Selçuk İnan ise hiç düşünmeden evet dediği iddia edildi. Sezon sonunda Selçuk İnan'ın Atletico Madrid forması giymesi bekleniliyor.

Özellikle kaptan Selçuk İnan ile taraftarlar ve Mancini üçgeni arasında yaşanan olaylar derbiye damgasını vururken, oyundan çıkarken formasını çıkarıp yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu'na veren Selçuk İnan'a destek üstüne destek yağıyor.

Maçtan sonra kimseyle konuşmayan ve stattan ayrılarak evinin yolunu tutan Selçuk'a gece yarısı telefonla ulaşan Arda'nın, Galatasaray'a transferinde büyük rol oynadığı can dostuna moral verdiği ve bazı tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi.

Arda'nın, aynı olayların geçmişte kendisinin başına geldiğini de hatırlatıp, "Şimdi çok kızgınsın, biliyorum. Ama G.Saray'dan ayrılmayı bir an olsun aklından bile geçirme. Bunlar gelir, geçer. Gerçek G.Saray taraftarı, mutlaka sana sahip çıkacaktır. Kendini boş yere üzme. O parçalı forma, sana çok yakışıyor" diyerek destek olduğu ifade edildi.

Selçuk'la Mancini arasında yaşananların ise tamamen bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı, Selçuk'un pas hatası sonrasında seyircilerin ıslıklamasından dolayı çıkmak istediği bildirildi. Yıldız oyuncuyla dün başkan Ünal Aysal'ın da telefonla görüştüğü, taraftara çok kırılmış olsa da öfkesinin yatıştığı belirtildi.

Taraftarın tepkisine kızıp sakatlığını gerekçe gösterip değiştirilmesini isteyen Selçuk İnan, Mancini'nin "Doktoru bekle, sahada kal" ısrarına rağmen pazubendini ve formasını çıkarıp kenara gelmişti.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim