• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Selçuk Belediyespor’dan Yeni Sahada Bereketli Siftah

Selçuk Belediyespor’dan Yeni Sahada Bereketli Siftah
İzmir Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Selçuk Efes Belediyespor, yenilenen Selçuk Stadyumu'nda rakibi Narlıdere Belediyespor'u 4-0'lık bir skorla mağlup...

İzmir Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Selçuk Efes Belediyespor, yenilenen Selçuk Stadyumu'nda rakibi Narlıdere Belediyespor'u 4-0'lık bir skorla mağlup etti.

İzmir Süper Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Selçuk Efes Belediyespor, Narlıdere Belediyespor ile yenilenen ve bakımı yapılan Selçuk Stadyumu'nda Narlıdere Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Sahada ilk maçını Narlıdere Belediyespor ile yapan ev sahibi ekip, rakibini 4-0 mağlup etti. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Karakurt ile Selçuk Ticaret Odası (STO) Başkanı Koray Yolcu da maçı tribünden izledi.

"KIŞ TURİZMİNİ HAREKETE GEÇİRMEK İSTİYORUZ"

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, daha sonra maçın ardından bir değerlendirme yaptı. Selçuk esnafı ve seyircilerin maça gelerek takıma destek olması gerektiği ifade eden Başkan Bakıcı, "Uzlaşı kültürünün sonucunu burada bu tesislerle gerçekleştirmiş oldu. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Hükümetimize gençlik ve spor bakanımıza valimize teşekkür ediyorum. Bu gençlerimize yapılan bir hizmettir. Gençlerimize yapılan hizmetlerin geri dönüşümü oluyor. Dolayısıyla bu gibi tesislerin Selçuk'umuzda artmasını istiyoruz. Her alanda her kesimde ait tesisleri oluşturarak herkesin spor yapması gerektiğine inanıyorum. Yapılan her şey Selçuk için ve gençlerimiz içindir. Selçuk ve Pamucak bölgesi bu konuda çok önemli bir alan. Spor turizmine, futbol turizmine çok uygun bir alan. Takımların burada kamp yapmalarını sağlamak için alt yapıyı oluşturup, yeni sahalarla burada kış turizmini harekete geçirmek istiyoruz" dedi.

Selçuk Belediyespor’dan Yeni Sahada Bereketli Siftah

Selçuk Belediyespor’dan Yeni Sahada Bereketli Siftah

Selçuk Belediyespor’dan Yeni Sahada Bereketli Siftah

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim