• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Sekmen, “Bb Erzurumspor’u Üst Liglere Taşımak İstiyoruz”

Sekmen, “Bb Erzurumspor’u Üst Liglere Taşımak İstiyoruz”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. BB Erzurumspor'un Onursal Başkanı da olan Mehmet Sekmen'in ziyaretinde Kulüp As Başkanı Zafer Aynalı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım da hazır bulundu. Başkan Sekmen, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un olması gereken yerde olmadığına dikkat çekerek, "BB Erzurumspor'u üst liglere taşımak istiyoruz. Üst liglerde oynayacak potansiyel ve tesisleri var. Kendi sahasında 25 binden fazla, çok sayıda ilde de dört beş bin seyirciye oynayacak taraftara sahip. Biz sadece belediye hizmetlerine değil, spora, kültüre ve sanata da önem veren bir Belediyesiyiz. Futbolun şehrimizde ayrı bir yeri var. Büyük bir taraftarı var. Kulüp isminden de anlaşıldığı gibi, Büyükşehir Belediyesi olarak biz her konuda Erzurumspor'u destekliyoruz" dedi.

BAŞKAN SEKMEN, "GÖSTERİN KENDİNİZİ"

Kartalspor'da on yıl Kulüp Başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Mehmet Sekmen, tecrübelerini futbolcularla paylaştı. Futbolculara önemli tavsiyelerde de bulunan Sekmen, şunları söyledi:"Kartalspor'da on yıl kulüp başkanlığı yaptım. Hala şu anda Milli Takımımızda top oynayan başta kaleci Volkan, Servet Çetin, Olcan Adın, Egemen Bağış gibi 25'ten fazla futbolcuyu yetiştirip Süper Lig'de top oynattık. Biz, bunları 11-12 yaşlarında aldık, yetiştirerek Türk futboluna armağan ettik. Bunların birçoğu Türk Milli Takımı'na kadar yükselip, Milli Formayı giyme şerefine nail oldu. Bunun için Erzurum'da da iyi netice istiyoruz. Sizlerden saha içerisinde ve saha kenarında büyük bir gayret bekliyoruz. Artık bütün gücünüzü ortaya koymak zorundasınız. Büyükşehir Belediye Erzurumspor direk bizim hizmet alanımız içerisinde. Bunun için biz diyoruz ki; gerek eski transferler, gerek yeni transfer olan arkadaşlarımız artık gayretlerini ortaya koysunlar. Sahaya çıktığınızda takır takır top oynayın. Futbolcu arkadaşlarımız top oynarken azmini, gayretini, cesaretini ortaya koyarsa başarılı neticeler alınır. Âcizane tavsiyem; şu ortamı iyi değerlendirin. Hocamız yeni, gösterin kendinizi. Formayı giyindiniz mi çıkarmamaya gayret edin. Herkes azmiyle, gayretiyle, çalışkanlığıyla, mücadelesiyle, başarısıyla kendini göstersin. Gösterin kendinizi… Arkadaşlar, heyecanı olmayandan, aşkı olmayandan netice almak mümkün değildir. Onun için sizden başarılı neticeler bekliyoruz. Hepinizi seviyoruz ama netice istiyoruz. İstiyorum ki, biz maça gelip tribüne oturduğumuzda takımımız 3-4-5 atsın. Atmamak için bir neden yok. Siz güzel top oynayın, başarılı sonuçlar elde edin ki, biz size farklı imkânlar sunalım. Bizim çok farklı imkânlarımız var… Biz BB Erzurumspor'u üst liglere taşımak istiyoruz ve Allah'ın izniyle de taşıyacağız. İstiyorum ki bu sezon, bu takım taşısın. Biz de, sizlere mükellefiyetlerimizi daha rahat daha güzel yerine getirelim. Arkadaşlar netice istiyoruz. Başarının olmadığı yerde kimse yanınızda bulunmaz. Ama başarılı olunca, hiç ummadığınız insanlar ve imkânlar sizin yanınızda olur." Futbolcular da, şehrin kendilerinden beklentilerinin bilincinde olduklarını belirterek, " Hepimiz bunun bilincindeyiz. Önümüzde daha çok sayıda maçımız var. İnşallah yönetimimizle, hocalarımızla, takım arkadaşlarımla birlikte hedefimize ulaşacağız. Tek düşüncemiz de bu" şeklinde konuştu.

Sekmen, “Bb Erzurumspor’u Üst Liglere Taşımak İstiyoruz”

Sekmen, “Bb Erzurumspor’u Üst Liglere Taşımak İstiyoruz”

Sekmen, “Bb Erzurumspor’u Üst Liglere Taşımak İstiyoruz”

Sekmen, “Bb Erzurumspor’u Üst Liglere Taşımak İstiyoruz”

Sekmen, “Bb Erzurumspor’u Üst Liglere Taşımak İstiyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim