• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Şeker: Uysal'dan verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz

Şeker: Uysal'dan verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yıkım kararı alındığı ileri sürülen katlı otoparkı kullanan köy dolmuşları sahipleri ve şoförleri, Milliyetçi Hareket...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yıkım kararı alındığı ileri sürülen katlı otoparkı kullanan köy dolmuşları sahipleri ve şoförleri, Milliyetçi Hareket partisi yönetimini ziyaret etti. Şoför esnafı yıkımın durdurulması için MHP ilçe başkanı Talat Şeker'den destek istedi. Şeker, AK Partili Ereğli Belediye başkanı Hüseyin Uysal'ın seçim öncesi verdiği sözü tutması gerektiğini söyledi.

Ereğli Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kent meydana projesi kapsamında Mal müdürlüğüne devir edilen ve yıkım kararı alındığı ileri sürülen katlı otoparkın yıkılmamasını isteyen şoför esnafı, alınan karardan vazgeçilmesi amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe yönetiminden destek istedi. MHP ilçe başkanı Talat Şeker ve yönetimini ziyaret eden şoförler adına konuşan Ekip Taşımacılar Kooperatifi Başkanı Ali Aydın, kendilerinin şehir dışına atılmak istendiğini ve bunun olması durumunda kendilerinin kontak kapatmak zorunda kalacaklarını ifade etti. 500'e yakın köy minibüsünün olmasına rağmen bir türlü toplanamadıklarını anlatan Aydın, "Ciddi büyük sıkıntılarımız var bizim burada. Bir türlü aşamadık. Bunların sizlerle alakası yok. Sizden destek istiyoruz. Bir türlü toplanamıyoruz. Sanki şoföre tehdit etmiş gibi arkadaşlarımızın mesela buraya gelip isterdim ki 200 kişi gelelim ama gördüğünüz gibi bizim içimizde her bölgeden insanlar var. Mesela minibüsçüler olarak hepimiz sıkıntıdayız yani eğer ki bizi Ereğli dışına yer verdilerse ciddi bir büyük bir sıkıntı olacak. Benim köyüm buraya 15 kilometre benim vatandaşım adliyeye gitmesi için 3 aktarmayla gelmesi lazım. Benim dolmuşuma binmeyecek o zaman ciddi sıkıntı olacak. " dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker ise konuşmasında haklı mücadelelerinde her zaman şoför esnafının yanın da olacaklarını söyledi. Belediye başkanı Hüseyin Uysal'ın seçimlerden önce Kent meydanının altına 4 bin araçlık otopark yağılacağı sözünü hatırlatan ve bu sözünü tutmasını isteyen Şeker "Kendisi 30 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkanımız 2 ay önce aday olmuş katlı otopark fikrini veya kent meydanı fikrini de 3 Mart tarihinde basına beyan etmişti yani seçildiği tarihten 27 gün önce basına dağıtmıştı. Basın mensupları hatırlarsa burada beyan ettiği üzere bu kent meydanının altında 4 bin araçlık otopark sözü vermiştir. Bugün dolayısıyla sizlerin de şahit olduğu gibi bu rakamı 750 araçlık bir otoparka dönüştürüleceği gibi bir söylentiler söz konusu. Biz buradan belediye başkanımıza 30 Mart yerel seçimlerinden önce vermiş olduğu sözleri tutmasını istiyoruz." dedi.

Görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.CIHAN

Şeker: Uysal'dan verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz

Şeker: Uysal'dan verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz

Şeker: Uysal'dan verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz

Şeker: Uysal'dan verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim