• BIST 9735.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Şehzadeli Miniklerden Şampiyonluk

Şehzadeli Miniklerden Şampiyonluk
Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü halk oyunları takımı geçtiğimiz hafta yapılan şampiyona da birinci olarak mart ayında Kuşadası'nda yapılacak...

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü halk oyunları takımı geçtiğimiz hafta yapılan şampiyona da birinci olarak mart ayında Kuşadası'nda yapılacak olan Ege Bölge Şampiyonasında Manisa'yı temsil edecek. Halk oyunları ekibinin 5 ay gibi kısa bir sürede yarışmalara hazırlandığını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit, "İlimizde yapılan şampiyonada birinci olarak bizleri gururlandıran halk oyunları ekibimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk oyunları ekibi geçtiğimiz hafta yapılan halk oyunları yarışmasında birinci oldu. Türkiye Güreş Federasyonunun Manisa'da düzenlediği halk oyunları şampiyonasına 24 öğrenci ile katılan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi yarışmada birinci olarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan Zeybekler Bölge finalinde Manisa'yı temsil edecekler.

Halk Oyunları ekibinin 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde ışkı bir çalışma ile yarışmaya katıldığını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Başkanı Ali Özyiğit, "Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak sporun her branşın da sporcu yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Bu bağlamda Halk oyunları ekibimiz sıkı bir çalışmanın ardından Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun ilimizde düzenlemiş olduğu Minikler Geleneksel Düzenlemeli daldaki halk oyunları yarışmasında 12 kız 12 erkek öğrenciden oluşan 9 yaş gurubu halk oyunları ekibimiz birinci olarak mart ayında Kuşadası'nda yapılacak olan Ege Bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün halk oyunları takımı 5 ay gibi kısa bir süre de bu çalışmalara başlamış ve sıkı bir çalışmayla bu şampiyonluğu elde etmiştir. Ben Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün halk oyunları ekibinin bu başarıyı elde etmesinde büyük emekleri olan değerli halk oyunları kulüp antrenörümüz Mehmet Aydın Kırkaya'ya, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu'na çok teşekkür ediyorum." dedi.

Şehzadeli Miniklerden Şampiyonluk

Şehzadeli Miniklerden Şampiyonluk

Şehzadeli Miniklerden Şampiyonluk

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim