• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Şehzadeler’den Ev Yapmak İsteyenlere Proje Desteği

Şehzadeler’den Ev Yapmak İsteyenlere Proje Desteği
Şehzadeler Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde ev yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz proje desteği...

Şehzadeler Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde ev yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz proje desteği vermeye başladı.

Ücretsiz olarak verilen projeye ilk başvuru Güzelköy'de ikamet eden Osman Durmuş adlı vatandaştan geldi. Şehzadeler Belediyesi olarak 14 farklı tip proje hazırladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bilindiği gibi Şehzadeler ilçemizde 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte 23 köyümüz mahalle statüsüne kavuştu. Şehzadeler Belediyesi olarak bu mahallelerimiz ile ilgili 14 tane tip proje hazırladık. Artık mahalle olan bu yerlerde ev yapmak isteyen vatandaşlarımız plan, proje masrafı harcamadan belediyemize müracaat ettiklerinde hazırlanmış olan bu tip projelerden kendilerine uygun olanı seçip, aile yapısı ve yerin konumuna göre herkese uygun durumda projelerimizden kendine uygun olanı belirlediğinde bu projeye uygun olarak evini yapabilecek. Dolayısı ile de evini yaparken ek bir yükten kurtulmuş olacak. Bu projeler sayesinde de mahallelerimizde düzenli projeler yapılmış olacak. Bu sayede kaçak ve sağlıksız yapılaşmaya engel olmuş olacağız. Hem modern, çağdaş konutların yapılmasına vesile olacağız, hem de vatandaşlarımızı düşünerek ek bir masraftan kurtarıp bu tip projeleri ücretsiz olarak ev yapmak isteyen vatandaşlarımıza vermeye başlıyoruz. Şehzadelerimiz için hayırlı olsun" dedi.

Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nin ücretsiz vereceği projelerden almak isteyen vatandaşların tapu ve kimlik fotokopisi ile imar servisine müracaat etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi. Şehzadeler Belediyesi tarafından hazırlanan projeyi Başkan Çelik'in elinden alan Osman Durmuş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti.

Şehzadeler’den Ev Yapmak İsteyenlere Proje Desteği

Şehzadeler’den Ev Yapmak İsteyenlere Proje Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim