• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Şehzadeler’de Memurları Sevindirecek İmza

Şehzadeler’de Memurları Sevindirecek İmza
Şehzadeler Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında, 147 memur için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Şehzadeler Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında, 147 memur için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Şehzadeler Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında 147 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, Bem-Bir-Sen Manisa şube Başkanı Faruk Karaca katıldı. Şehzadeler Belediyesinde çalışan memurların refah seviyelerinin arttırılması adına önemli bir sözleşmeye imza atıldığını ifade eden Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı "Şehzadeler Belediyesinde tarihi bir günü hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle memur arkadaşlarımızın refah seviyelerinin arttırılması noktasında Şehzadeler Belediye başkanımızın da katkılarıyla güzel bir motive yapmış olacağız. Bu sayede çalışan arkadaşlarımızın da performanslarının daha çok aratarak halkımıza çok daha iyi hizmet sunacaklarına inanıyorum. Bu toplu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Değerli Başkanımıza da hem çalışanlarımız hem de sendikamız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

"TÜM MEMURLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Şehzadeler Belediyesi olarak sosyal denge ücretlerini en yüksekten ödediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Memur- Sen" e bağlı Bembir-Sen Sendikamız ile birlikte belediyemizde görev yapan 147 memurumuzu kapsayan Sosyal Denge sözleşmesini imzalıyoruz. Bu gün imzaladığımız Sosyal Denge sözleşmesi kapsamında 843 TL Brüt, 690 lira net olmak üzere memurlarımız aylık sosyal denge ücreti almış olacaklar. Personelimizin maaşlarında da bu ciddi bir iyileştirme anlamına geliyor ki Şehzadeler Belediyesi olarak biz bu ücreti en yükseğinden ödüyoruz. Yine bu Sosyal Denge sözleşmesi kapsamında memurlarımıza 143 lira da yemek parası ödemiş olacağız. Biz memurlarımıza bu Sosyal Denge ücretlerini imkânsızlıklar içinde öderken memur kardeşlerimizden daha fazla çaba, gayret ve özveri beklediğimizi, hizmet beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile Bembir- Sen genel Başkan Yardımcımız Recai Karslı" ya da şehrimize hoş geldiniz diyorum. Bu Sosyal Denge Sözleşmemizin tüm memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"ŞEHZADELER BELEDİYESİ ÇALIŞANDAN YANA"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik" in bu konularda çalışandan yana olduğunu ifade eden Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca "Şehzadeler Belediyesi yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen 2014 yılında başkanımızdan böyle bir talepte bulunduğumuzda, kendisi her zaman çalışandan yana olduğunu bize her zaman ifade etmiştir. Yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen Şehzadeler Belediyesinde çalışan memur arkadaşlarımız bu konuda ki ücreti en yükseğinden alıyorlar. Bu yeni imzalanmış olan Sosyal Denge Sözleşmesinin hem belediyemize hem de memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. İmza törenin n ardından Başkan Çelik, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı" ya hediye takdim etti.

Şehzadeler’de Memurları Sevindirecek İmza

Şehzadeler’de Memurları Sevindirecek İmza

Şehzadeler’de Memurları Sevindirecek İmza

Şehzadeler’de Memurları Sevindirecek İmza

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim