• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Şehzadeler’de Karne Heyecanı

Şehzadeler’de Karne Heyecanı
2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Şehzadeler ilçesindeki karne töreni Kuşlubahçe Mahallesindeki Merkez Efendi İlkokulunda gerçekleştirildi.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Şehzadeler ilçesindeki karne töreni Kuşlubahçe Mahallesindeki Merkez Efendi İlkokulunda gerçekleştirildi. Karne töreninde konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kaymakamlık, belediye ve MAGİDER olarak okulun ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.

2015-2016 eğitim öğretim 1. Dönemi sona erdi. Kuşlubahçe Mahallesinde bulunan Merkezefendi İlkokulu ve Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, okulun kardeş kurumu Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Öğrencilere Sömestr tatilinde ödev verilmeyeceğini ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Ödev verilmeyecek ama kitap okumaktan vazgeçmeyin. Tatilini en güzel şekilde değerlendirin ama en az günde bir saat kitap okuyun. İş adamlarımız 15 günlük sürede okulu elden geçirecekler. Böylece daha iyi şartlarda eğitim görmüş olacaksınız." dedi.

"LİDER TÜRKİYE SİZLERİN OMUZUNDA YÜKSELECEK"

Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime her zaman destek vereceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bugün karnelerinizi alarak yarıyıl tatiline başlıyorsunuz. Tatilin ardında da nasip olursa burada toplanacaksınız ve eğitim hayatınız devam edecek. Bu günler son derece önemli. Çok iyi eğitim alırsanız, çok iyi yetişirseniz yarın çok iyi liselerde, çok iyi üniversitelerde okursunuz ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olursunuz. Bilimde, sanayide, siyasette, teknolojide önde gelen insanlar olursunuz. Bu ülkeyi sizler yönetirsiniz ve sizlerle birlikte ülkemiz daha da güzel günlere ulaşır. Lider Ülke Türkiye sizlerin omzunda tesis edilmiş olur. Bizler sizlere bu tür şartları temin edebilmek için çalışıyoruz. Hükümetimiz bu noktada her türlü destekleri veriyor. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak görevimiz olsun olmasın bu güne kadar okullarımızda gelen talepler doğrultusunda birçok hizmetimiz oldu. Nasip olursa sömestr tatilinde de Şehzadeler Kaymakamlığımız, MAGİDER Derneğimiz, iş adamlarımızın da desteği ile birlikte bu okulumuzun ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bunlardan daha önemli olan sizlerin okumanız, çalışmanız ve başarıya inanmanızdır. Derslerinizi daha iyi dinleyin, daha disiplinli çalışın, daha çok okuyun çok daha başarılı olun ki bizlerde sizinle iftihar edelim. Allah bahtınızı yolunuzu açık etsin. Hepinize hayırlı tatiller diliyorum" diye konuştu.

"KARDEŞ OKULUMUZA DESTEK OLACAĞIZ"

Amaçlarının Manisa'ya, ülkemize hayırlı insanlar yetiştirmek olduğunu söyleyen MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, "Bunlar içinde en önemlisi okuldur. Bizde bu okulu kardeş okul belirleyip destek olacağız. Onların ufuklarını açmak istiyoruz. Daha sonrada onlara iş imkânı sağlamak istiyoruz. Hayırlı bir yola çıktık" dedi.

Şehzadeler’de Karne Heyecanı

Şehzadeler’de Karne Heyecanı

Şehzadeler’de Karne Heyecanı

Şehzadeler’de Karne Heyecanı

Şehzadeler’de Karne Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim