• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Şehzadeler Wushu’da Türkiye 3’üncüsü Oldu

Şehzadeler Wushu’da Türkiye 3’üncüsü Oldu
Türkiye Wushu Federasyonunun 15-19 Şubat tarihinde Antalya'da düzenlediği Türkiye Wushu Şampiyonasında Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu...

Türkiye Wushu Federasyonunun 15-19 Şubat tarihinde Antalya'da düzenlediği Türkiye Wushu Şampiyonasında Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Büşra Korkut Türkiye 3'üncüsü oldu. Şehzadeler Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının birçok dalda dereceler aldığını ifade eden Kulüp Başkanı Ali Özyiğit, "Kulüp olarak bir çok başarıya imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Büşra Korkut geçtiğimiz hafta Antalya'da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasında Türkiye 3'üncüsü olarak Wushu dalında Manisa'nın tek derecisini aldı. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak kısa süre içerisinde birçok derece kazandıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ali Özyiğit, "Belediye Spor Kulübümüz Kick Boks, Muay Thai, Taekwondo ve Halk Oyunları dalında ilimize ve Şehzadeler ilçemize bir çok başarı ve madalya kazandırmıştır. Kick Boks ve Muay Thai dallarında sporcularımız milli olarak uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil ederek Türk bayrağımızı göndere çekmiş, İstiklal Marşımızı okutarak bizleri gururlandırmıştır. Geçtiğimiz hafta Antalya'da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasında sporcumuz Büşra Korkut, kategorisindeki rakiplerini geçerek Wushu Sanda dalında Türkiye üçüncülüğünü Şehzadeler ilçemize kazandırmıştır. Bu galibiyet aynı zamanda Manisa'nın bu daldaki tek derecesidir bu da bizleri ayrıca sevindirmiştir. İlk kez katılmış olduğu şampiyonada üstün performans gösteren sporcumuzu tebrik ediyorum. Kızımız bu sene yapılacak olan uluslararası şampiyonalarda Milli Takım formasını giyecektir. Kick Boks, Muay Thai'den sonra Wushu'da da Milli Takıma sporcu vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizlerden her anlamda desteklerini esirgemeyen Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e antrenörlerimize ve tüm sporcularımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Şehzadeler Wushu’da Türkiye 3’üncüsü Oldu

Şehzadeler Wushu’da Türkiye 3’üncüsü Oldu

Şehzadeler Wushu’da Türkiye 3’üncüsü Oldu

Şehzadeler Wushu’da Türkiye 3’üncüsü Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim