• BIST 9767.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Şehzadeler’ Den Örnek Davranış

Şehzadeler’ Den Örnek Davranış
Şehzadeler Belediyesi personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu. Şehzadeler Belediyesi ve Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında...

Şehzadeler Belediyesi personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu. Şehzadeler Belediyesi ve Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında Şehzadeler Belediyesi personelinden yoğun ilgi gösterildi.

Şehzadeler Belediyesi çalışanları Kazılay'a kan bağışında bulundu. Kızılay Mobil Kan Toplama ekibi Fen işleri Müdürlüğü şantiyesinde bulunan personelden Kan bağışı topladı. Göreve geldikleri yıl" da Kan bağış kampanyasına destek verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik " Biz göreve geldiğimiz ilk yıl yine Belediyemiz içerisine bir kan bağış kampanyası düzenlemiş ve Kızılay kurumumuza destek olmuştuk. Şüphesiz ki Kızılay ülkemizin en önemli kuruluşlarından bir tanesidir. Hem acil ihtiyaçlarda vatandaşların aradığı kan gruplarını vatandaşların bulmalarına yardımcı oluyor, hem de doğal afet olan yerlere ilk olarak ulaşarak oradaki insanların barınma, yiyecek ve sağlık konusunda ihtiyaçlarını gideriyor. Türkiye'de çok yaygın bir teşkilatlanması olan Kızılay'ımız ülkemizin yüzünü ağartan bir yapı ile çalışmalarını sürdürüyor. Ülkemizde gerekli her yerde çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın yanlarında oldukları gibi özellikle Müslüman coğrafyasında da insani yardım noktasın da çok başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Bu gün Kan bağış kampanyası noktasında Şantiyemizde görevli personelimizin verdiği desteklerle 50 ünitenin üzerinde kan bağışı yapılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladık. Vatandaşlarımızın da hem kendi sağlıkları açısından hem de bir hayat kurtarmanın önemi açısından mutlak suretle kan vermelerini bekliyoruz. Her vatandaşımız en yakın Kan Bağış İstasyonlarına giderek Kızılay'a kan bağışında buluna bilirler" dedi.

Şehzadeler’ Den Örnek Davranış

Şehzadeler’ Den Örnek Davranış

Şehzadeler’ Den Örnek Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim