• BIST 9707.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Şehzadeler Çiftçileri İzmir Tarım Fuarını Gezdi

Şehzadeler Çiftçileri İzmir Tarım Fuarını Gezdi
Şehzadeler Belediyesi, 50 Çiftçiyi İzmir'de düzenlenen Olivtech 6. Zeytin, Zeytin Yağı ve Teknolojileri Fuarı'na götürdü.

Şehzadeler Belediyesi, 50 Çiftçiyi İzmir'de düzenlenen Olivtech 6. Zeytin, Zeytin Yağı ve Teknolojileri Fuarı'na götürdü.

Her yıl yüzlerce çiftçiyi Tarım Fuarlarına götüren Şehzadeler Belediyesi, 50 çiftçiyi bu yıl Çiftçiyi İzmir'de düzenlenen Olivtech 6. Zeytin, Zeytin Yağı ve Teknolojileri Fuarı'na götürdü. Çiftçileri Cumhuriyet meydanından fuara uğurlayan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Şehzadeler'de yaşayan çiftçileri, teknolojiyi yakından takip etmeleri için düzenlenen fuarlarla buluşturduklarını ifade etti. Şehzadelerde yaşayan herkese en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Önal "Bizler şehzadeler belediyesi olarak şehzadeler ilçesinde ikamet eden bütün insanların her türlü hizmetlerini en güzel şekilde yürütme görevimizin olduğuna inanıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak çiftçilerimizin de bizim nazarımızda özel bir yerleri vardır. Onların ürettikleri ürünlere daha rahat kavuşa bilmeleri için ova yollarında iyileştirme çalışmaları yaptık. Bu çalışmamızı yaparken istedik ki çiftçilerimiz tarlalarına daha rahat bir şekilde kavuşsunlar. Ama biliyorsunuz ki daha fazla ve kaliteli ürün elde etmek, teknolojiye bağlı. Teknolojiye en iyi şekilde kullanmaya bağlıdır. Gelişen bu yenilik ve teknolojileri takip edemezsek dünya ile rekabet edebilmemiz zor olur bunun için de fuarların bu teknoloji takibinde ve pazar oluşturmasında çok önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz. Bunun faydasına inandığımız için zaman zaman çiftçi kardeşlerimizi tarım fuarlarına götürüyoruz ve bu fuarlar vasıtası ile görecekleri yenilikleri kendi arazilerinde uygulasınlar. Daha fazla ürün elde etmek için dünya ölçeğinde nelerin yapıldığını görsünler ve bu uygulamalarla kazançlarını arttırsınlar. Aile olarak daha müreffeh bir hayat onlar için nasip olsun umudundayız. İzmir'de düzenlenen Olivtech 6. Zeytin, Zeytin Yağı ve Teknolojileri Fuarı çiftçilerimizi götürmekte ki amacımız yenilikleri yerinde görmeleridir. Bu fuara katılan çiftçilerimiz fuarda dünyanın tarımda geldiği noktayı görmüş olacaklar ve çiftçilerimizin bu fuardan en verimli şekilde faydalanacaklarına inanıyorum" dedi.

Şehzadeler Çiftçileri İzmir Tarım Fuarını Gezdi

Şehzadeler Çiftçileri İzmir Tarım Fuarını Gezdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim