• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Şehzadeler Belediyesi’nden Türkmenlere Destek

Şehzadeler Belediyesi’nden Türkmenlere Destek
Şehzadeler Belediyensin düzenlemiş olduğu Manisa Bayırbucak Türkmenleri ve Savaş mağdurlarına sahip çıkıyor kampanyasına destek artarak devam ediyor.

Şehzadeler Belediyensin düzenlemiş olduğu Manisa Bayırbucak Türkmenleri ve Savaş mağdurlarına sahip çıkıyor kampanyasına destek artarak devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu Bayırbucak Türkmenleri ve Savaş mağdurlarına yardım kampanyasına Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifinden destek geldi. Kooperatif yönetimi ve üyeleri olarak 3 ton gıda ve 150 adet battaniye düzenlenen tören ile Şehzadeler Belediyesine teslim edildi. Düzenlenen teslim törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan yardımcısı Bilal Demir, Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ve kooperatif yönetimi katıldı. Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifinin Ahilik kültürünün en güzel örneğini sergilediğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Manisa Bayırbucak Türkmenleri ve Savaş mağdurlarına sahip çıkıyor kampanyamıza destek her geçen gün artarak devam ediyor. Manisa Esnaf Kefalet Odası Başkanımız değerli abimiz Recep Çınar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Esnaf Kefalet olarak katkıda bulunuyorlar. Almış oldukları gıda yardımlarıyla Belediyemizin Bayırbucak Türkmenleri için götüreceği yardıma katkıda bulundular. Yardım kampanyamıza katkıda bulunan Oda Başkanlarımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta sonuna kadar kampanyamız devam edecek. Allah nasip ederse önümüzdeki Cuma günü yardım tırlarımızı Manisa'dan, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırmak üzere yolcu edeceğiz. Değerli başkanlarımızın bu duyarlılığına, hayırseverliğine, kardeşlerimize sahip çıkmalarına yürekten teşekkür ediyorum. Esnaf Kefalet olarak Ahilik kültürünün en güzel örneğini sergilemiş oldular. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

"TÜRK MİLLLETİ ALİCENAPLIĞINI HER ZAMAN GÖSTERMİŞTİR"

Türk Milletinin yardım sever bir millet olduğunu belirten Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Recep Çınar "Şehzadeler Belediye Başkanımız Bayırbucak Türkmenlerine yapılacak yardımlar noktasında bizlerden de destek istediler. Bizlerde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi olarak arkadaşlarımızla kuru gıda ve bakliyattan oluşan yardım malzemelerini Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Şehzadeler Belediyemize teslim ediyoruz. Bu gün teslimini yaptığımız yaklaşık 3 ton gıda malzemelerinin yanı sıra 150 adet battaniyeyi de sipariş ettik yardım tırlarına yetiştireceğiz. Bizlerin başlatmış olduğu bu yardımlar inşallah devam eder. Çünkü oradaki Türkmen kardeşlerimiz canları ile uğraşıyorlar. Topraklarını savunmak için savaşıyorlar. Savaştan kaçarak Ülkemize sığınan kardeşlerimizin yeme, içme ve giyinme ihtiyaçları var. Türk milleti bu alicenaplığını her zaman göstermiştir. Bu gün de Bayırbucak Türkmenleri kardeşlerimiz için göstermektedirler. Bizde bu kampanyaya bir nebzede destek ola bildiysek yaralara merhem olabiliyorsak bu bizi çok mutlu eder" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim