• BIST 9645.02
  • Altın 2419.793
  • Dolar 32.5826
  • Euro 34.7204
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Şehre Değer Katanlara Başkan’dan Özel Ziyaret

Şehre Değer Katanlara Başkan’dan Özel Ziyaret
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki yoğun çalışmalarının yanında şehre değer katanları da yakından takip ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki yoğun çalışmalarının yanında şehre değer katanları da yakından takip ediyor. Kayseri'nin marka değerini artıranlara yönelik ziyaretler başlatan Başkan Çelik, bugün önce Özkoyuncu Madencilik'i, ardından da uluslararası başarı gösteren Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrrahman Oğuzhan'ı ziyaret etti.

Şehir için anlamlı anlamlı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehre değer katan kişi, kurum veya kuruluşlara yönelik ikinci ziyaretini Özkoyuncu Madencilik'e yaptı. Başkan Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkoyuncu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Burçin Özderici ile bir süre görüştü.

Şehre değer katan kişileri ya da aileleri bizzat ziyaret ederek teşekkür etmek istediğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, Özkoyuncu ve Özderici ailelerine şehre yapmış oldukları katkı için teşekkür etti.

Özkoyuncu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkoyuncu da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ULUSLARARASI BAŞARIYA BAŞKAN'DAN TEBRİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehre değer katanlara yönelik günün bir diğer ziyaretini ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Oğuzhan'a yaptı. Ziyaretinde, dünyaca önemli haftalık tıp dergisinde Türkiye'den bugüne kadar vakasına yer verilen ikinci kardiyolog olan Prof. Dr. Oğuzhan'ı tebrik eden Başkan Çelik, "Çalışmanız kentimiz adına uluslararası bir başarıydı" dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Prof. Dr. Oğuzhan da "Beni aramanız çok gururlandırdı. Siyasetçilerin bilime değer verdiğini bir kez daha anladık. Bilim adamlarına daha çok değer verilmesi ve desteklenmesi çok önemli. Gerek telefonla aramanız gerekse ziyaretiniz beni onore etti. Motive ve mutlu oldum" dedi. Başkan Mustafa Çelik de marifet varsa iltifatın da olması gerektiğini vurguladı ve "Birileri Kayseri için çalışıyor çabalıyor ve bir şeyler ortaya koyuyorsa, takdir edilmeleri gerekir" diye konuştu.

Prof. Dr. Oğuzhan ise İbni Sina'nın "İlim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder" sözünü hatırlattı ve Başkan Çelik'in takdirinden dolayı teşekkür etti. Kendisinin de Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Oğuzhan, Başkan çelik'in çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. Ziyarette daha sonra Prof. Dr. Oğuzhan, uluslararası başarıya konu olan operasyonla ilgili Başkan Mustafa Çelik'e bilgi verdi.

Şehre Değer Katanlara Başkan’dan Özel Ziyaret

Şehre Değer Katanlara Başkan’dan Özel Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim