• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Şehitlere Dua Ederek Mesaiye Başladılar

Şehitlere Dua Ederek Mesaiye Başladılar
Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi çalışanları, mesaiye şehitler için saygı duruşunda bulunup dua ederek başladı.

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi çalışanları, mesaiye şehitler için saygı duruşunda bulunup dua ederek başladı. Türk Sağlık Sen'in öncülüğünde yapılan etkinlikte şehitlere rahmet teröre lanet okundu.

Son aylarda artan terör olayları toplumda birliği artırırken önceki gün Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi tarafından Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi bahçesinde aşrı şerif okutularak dua edildi. Mesai öncesi gerçekleştirilen etkinliğe farklı sendikalara üye hastane çalışanları yoğun katılım gösterirken, yapılan duaya sabahın erken saatinde hastaneye gelen vatandaşlar eşlik etti.

Dua öncesi bir konuşma yapan Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu, "Asker ve polisimize haince düzenlenen saldırıları şiddetle kınıyor lanetliyoruz. Dili, dini, vatanı ve milleti olmayan terör bir kez daha iğrenç yüzünü göstermiştir. Ülkemizin birliğine beraberliğine ve kardeşliğine ve bekasına yönelik bu saldırıların arkasındaki güç biran önce gün yüzüne çıkarılmalı ve adalete teslim edilmelidir" dedi.

Türk milletinin tehditlere boyun eğmeden vatanın birliği ve beraberliği için mücadelesini sonsuza kadar sürdüreceğini kaydeden Mutlu, şunları söyledi:

"Haince ve alçakça düzenlenen bu saldırılar Türk milletinin üzerinde oynanan kalleş oyunların bir göstergesidir. Ancak milletimiz her zaman olduğu gibi bu çirkin oyunları bozacak ve hainler asla emellerine ulaşamayacaktır. Türkiye Kamu Sen camiası olarak Ankara ve diğer yerlerde yaşanan bu hain ve kalleş saldırıları bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifa temenni ediyorum."

Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi Başkanı Rıtvan Mutlu'nun konuşmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sonrası İstiklal Marşını okuyan sağlık çalışanları açtıkları Türk bayrağı ile birlik beraberlik mesajı verdi.

Hastane imam hatibi Kadir Yılmaz tarafından yaptırılan dua sonrası şehitler için helallik alındı. Yapılan duaya vatandaşlar da katılırken helallik alınmasının ardından sağlık çalışanları mesaiye başlayarak hastalarıyla ilgilendi.

Şehitlere Dua Ederek Mesaiye Başladılar

Şehitlere Dua Ederek Mesaiye Başladılar

Şehitlere Dua Ederek Mesaiye Başladılar

Şehitlere Dua Ederek Mesaiye Başladılar

Şehitlere Dua Ederek Mesaiye Başladılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim