• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Şehitler İçin Hatim Okunacak

Şehitler İçin Hatim Okunacak
Türkiye İnsiyatif Hareketi Erzurum İl Başkanlığı, hain terör örgütü PKK'nın kalleş saldırıları sonucu şehit düşenlerle Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu...

Türkiye İnsiyatif Hareketi Erzurum İl Başkanlığı, hain terör örgütü PKK'nın kalleş saldırıları sonucu şehit düşenlerle Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu için hatim okutacak. 25 Mart Cuma günü Narmanlı Camii'nde akşam namazına müteakiben okutulacak hatimlere büyük ilgi bekleniyor.

Türkiye İnsiyatif Hareketi Erzurum İl Başkanı Hüseyin Karaca, terör olaylarında vatanı uğruna şehit düşen asker, polislerimiz ve Şehid Lider Muhsin Yazıcıoğlu için Narmanlı Camii'nde hatim duası yapılacağını belirtti.

Tüm Erzurumlu vatandaşları hatim duasına davet eden Karaca, "Şehitlerimizin imanlı ve cesaretli yürekleri sayesinde bizler rahatça yaşıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Başta Şehid Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Bu güzel vatanın müdafasında seve seve canlarını feda eden şehitlerimizi asla unutmayacaklarını aktaran Karaca, "Bu güzel vatan için en güzel varlıklarını yani canlarını feda eden şehitlerimizi anmak için buluşacağız. Bu ülke için canını kanını veren şehitlerini unutmayacağız. Gep böyle güzelliklerle yâd edeceğiz. Allah bu Memlekete zarar vermek isteyenlere de fırsat vermemesin diye temenni ediyorum, Bu ülke için hizmet eden canını veren kanını veren insanlardan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Canlarını bizler için feda eden şehitlerimizi asla unutmayacaklarını ve her ortamda hatıralarını yaşatacaklarını belirten Karaca, "Vatanımızın savunması, kurtarılması için bu topraklarda birlikte yaşayan tüm ecdadımız cephede birlikte savaşmıştır. O vatan evlatları seve seve canlarını bu topraklar için vermiştir. Yurdumuzun her karışı şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuştur. Allah kendilerini şehitlik mertebesine ulaştırmıştır. İşte herkese bu ödül nasip olmaz. Bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi unutmamız mümkün değildir. Ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ile polislerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve ülekmize baş sağlığı diliyorum. Umuyorum ki bu yüreğimizi yakan olaylar en kısa sürede son bulacaktır. Ülkemize ve milletimize karşı yapılan hain saldırıların, birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermemeliyiz. Aksine bugünlerde omuz omuza dayanışma içerisinde olmalıyız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim