• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Şehitler Gününde Anlamlı Sergi

Şehitler Gününde Anlamlı Sergi
Gaziantep'te açılışı yapılan şehitler sergisi yoğun ilgi gördü.

Gaziantep'te açılışı yapılan şehitler sergisi yoğun ilgi gördü.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Üyesi Okan Çelik, tarafından hazırlanan Şehitler sergisi SANKO Park AVM'de 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma gününde sergiye açıldı. Şehitlik ruhunun yeniden yaşatıldığı sergiye yoğun katılım oldu. Gazeteci Çelik, yaklaşık 200 şehidin doğumdan ölüme hayat hikayelerini ve şehitlik bilgilerini içeren bilgileri fotoğrafları ile birlikte sergiye açtı. Serginin açılışı SANKO Park AVM'de gerçekleştirildi. Şehitlik Sergisi'nin açılışına Gaziantep Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, GGC Başkanı İbrahim Ay, SANKO Park Basın Müdürü Cengiz Halil Çiçek, Gaziler Vakfı Başkanı Mehmet Yeter, Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı ve Sergi sahibi gazeteci Okan Çelik katıldı.

ŞEHİTLERE EN ANLAMLI HEDİYE

Yurt savunmasında hayatını kaybeden Gaziantepli 200 şehit için en anlamlı hediye sergiye çıktı. Sergide şehitlerin tüm şehitlik bilgileri fotoğrafları ile birlikte sunuldu. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nde oluşturulan Şehitlik Sergisi AVM içindeki vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

ŞEHİT AİLELERİNİN GURUR GÜNÜ

Evlatlarını yurt savunmasında kaybeden anne, baba ve şehidin yakınları acıyı ve gururu bir arada yaşadı. Şehit evlatlarının yurt savunmasında göstermiş oldukları çabaları ve gururlu mertebeyi taşımaktan onur duyduklarını belirten şehit yakınları da sergiye yoğun ilgi gösterdi.

AÇILIŞA GAZETECİLERDEN YOĞU İLGİ

Vatan toprakları için şehit olan askerlerin doğumdan ölüme hayat hikayelerinin fotoğraflarını içeren sergiye gazetecilerden yoğun ilgi geldi. Yaklaşık 200 askerin şehitlik bilgilerinin yer aldığı alanda duygu dolu anlar yaşandı.

GAZETECİ ÇELİK "ŞEHİTLERİ UNUTMADIK"

Doğumdan ölüme Şehitlik Sergisinin açılışını yapan gazeteci Okan Çelik, "18 Mart Türk tarihi için vaz geçilmez bir değere sahiptir. Sergide 200 şehidimizin doğumdan şehitliğine kadar tüm bilgilerini fotoğrafları ile birlikte bulmak mümkün. Bu anlamlı günde açılışımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm vatan severlerimize de teşekkür ediyoruz" açıklamalarına yer verdi.

Şehitler Gününde Anlamlı Sergi

Şehitler Gününde Anlamlı Sergi

Şehitler Gününde Anlamlı Sergi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim