• BIST 9645.02
  • Altın 2418.15
  • Dolar 32.5564
  • Euro 34.8009
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Şehitkamilli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Şehitkamilli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü
Şehitkamil Belediyesi Etüt merkezleri arasında düzenlenen 4. Geleneksel Bilgi Yarışması heyecan dolu dakikalara sahne oldu.

Şehitkamil Belediyesi Etüt merkezleri arasında düzenlenen 4. Geleneksel Bilgi Yarışması heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Finale kalan 7 Etüt Merkezi, birinci olmak için kıyasıya mücadele etti.

Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezleri arasında organize edilen 4. Geleneksel Bilgi Yarışması Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Bilgi yarışmasına katılım yoğun oldu. Bilgi yarışmasında dereceye girmek için uğraşan öğrencileri, arkadaşları da yalnız bırakmadı. Finale kalan 7 Etüt Merkezi öğrencilerine, Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, İnkılap ve Genel Kültür alanında sorular soruldu. Öğrenciler arasında kıyasıya yarış olduğu gözlenen bilgi yarışmasında birinciliği Zeytinli Etüt Merkezi kazanırken, ikinci Bosna Hersek Etüt Merkezi, üçüncü Onat Kutlar Etüt Merkezi oldu. Dereceye giren öğrencilere, çeşitli hediyeler verildi.

DÜZENLEDİĞİMİZ BU YARIŞMADA CENTİLMENLİĞİN KAZANILMASINI DİLİYORUM

Yarışma öncesi öğrencilere başarılar dileyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, eğitim faaliyetlerinde de destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu konuda emeği geçen tüm hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Diğer taraftan sizleri bizlere emanet ettikleri ve bizlere inanıp güvendikleri için velilerinizede teşekkür ediyorum. Tabi burada etüt merkezlerimizin arasında tatlı bir rekabet var. Güzel bir yarışma oluyor. Bizim esas düşüncemiz, sizleri bu şekilde ekip çalışmasına katkı koymanız, bilgilerinizi bu şekilde ortaya koyabilmeniz adına bu çalışmayı hayata geçirdik. Bizim buradaki amacımız birbirine üstünlük sağlamanın yerine, herkesin bilgisini ortaya koyması. Normal şartlarda buradaki yarışmaya katılan bütün yavrularımız gönlümüzün birincisi, bizim amacımız etüt merkezlerinde sizlerin derslerine katkı koyabilmek. Bundan sonraki eğitim yaşantınızda daha nitelikli bir noktaya getirebilmek. Bu konuda da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Yarışmacılarımızın şahsında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

"KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Bu yılın şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşayan Zeytinli Etüt Merkezi öğrencileri, "Bugünkü yarışma gayet güzel ve heyecanlı geçti. Yarışmaya çok iyi çalışmıştık. Bugünkü sorular çalıştığımız yerlerden geldi. Sorulan 15 sorunun 14'ünü bilerek, yarışmayı birinci olarak tamamladık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Şampiyonluğumuzu tüm etüt merkezlerinde eğitim gören arkadaşlarımıza armağan ediyoruz. Diğer etüt merkezlerini de tebrik ediyoruz. Onlar da iyi mücadele verdiler" diye konuştu.

Şehitkamilli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Şehitkamilli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Şehitkamilli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Şehitkamilli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Şehitkamilli Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim