• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Şehitkamilli Miniklerden ‘Yerli Malı’ Kutlaması

Şehitkamilli Miniklerden ‘Yerli Malı’ Kutlaması
Şehitkamil Belediyesi Karşıyaka Aile Merkezi ana sınıfı öğrencileri, tüm yurtta kutlanan Yerli Malı Haftası" kapsamında etkinlik düzenledi.

Şehitkamil Belediyesi Karşıyaka Aile Merkezi ana sınıfı öğrencileri, tüm yurtta kutlanan Yerli Malı Haftası" kapsamında etkinlik düzenledi. Özellikle meyveleri daha yakından tanıyan anasınıfı öğrencileri, dans ederek, şiir okuyarak ve şarkı söyleyerek keyifli bir gün yaşadı.

Resmi adıyla tutum, yatırım ve Türk malları haftası olan "Yerli Malı Haftası" 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'deki tüm okullarda olduğu gibi Şehitkamil'de de kutlanıyor. Şehitkamil Belediyesi Karşıyaka Aile Merkezi'nde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri, "Yerli Malı Haftası" dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirdi. Ana sınıfı öğrencileri, Yerli Malı Haftası konulu şiirler okudu, şarkılar söyledi. Minik öğrenciler, çalınan neşeli şarkılar eşliğinde dans etti ve birlikte oynadı. Farklı meyvelerle süslenen miniklerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

BİLİNÇLİ TÜKETİCİ YETİŞTİRİLİYOR

Yerli tüketimin bilinçli olarak arttırılması amacıyla kutlanan "Yerli Malı Haftası" etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Aile Merkezi ana sınıfı öğrencilerine tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi anlatıldı. Ana sınıfı öğretmenleri, "yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" sloganıyla tutum, yatırım, Türk malları konularında öğrencilere bilgi verdi. Miniklerin yerli malını kullanma konusunda bilinçli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladı. Ana sınıfı öğretmenleri minikleri, sağlıklı beslenmeleri konusunda bilgilendirerek uyardı. Etkinlik hakkında bilgi veren Şehitkamil Belediyesi Karşıyaka Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Şenay Sönmez, "Karşıyaka Aile Merkezi'nde Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasını kutladık. Öğrencilerimiz ile birlikte bu özel günümüzü kutladık. Çocuklarımızın, tutum, yatırım ve Türk Malları Haftası'nı en iyi şekilde değerlendirmesi, bilinçlenmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin gayretli katılımıyla bu özel günümüzü en iyi şekilde kutlamaya çalıştık" açıklamasında bulundu.

Şehitkamilli Miniklerden ‘Yerli Malı’ Kutlaması

Şehitkamilli Miniklerden ‘Yerli Malı’ Kutlaması

Şehitkamilli Miniklerden ‘Yerli Malı’ Kutlaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim