• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Şehitkamilli Hanımlar Resimleriyle Büyüledi

Şehitkamilli Hanımlar Resimleriyle Büyüledi
Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin Renkli Umutlar Atölyesinde hazırladığı karma yağlı boya resim sergisindeki...

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin Renkli Umutlar Atölyesinde hazırladığı karma yağlı boya resim sergisindeki birbirinden güzel eserler çok beğenildi.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan Hanımlar Lokali kursiyerlerinin Renkli Umutlar Atölyesinde hazırladığı karma yağlı boya resim sergisi Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi sergi salonunda açıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun açılışını yaptığı sergiye yoğun katılım oldu. Kursa sıfırdan başlayan kursiyerler, 7 ay gibi kısa bir sürede aldıkları eğitimler sonucu ürettikleri başarılı çalışmaları, sanatseverlerin beğenisine sundu. Hanımlar Lokalinde eğitim gören 32 kursiyerin hazırladığı birbirinden güzel 130 eser, büyük beğeniyle karşılandı. Sergideki resimleri yerinde görenler, eserleri çok beğendiklerini ifade etti.

ÇOK GÜZEL ESERLER ORTAYA ÇIKMIŞ

Sergiyi gezerek resimleri yakından inceleyen emekli hemşire Mualla Çamahanlı, "Resimleri yapan arkadaşların hepsi yeni başlayan arkadaşlar. Fırçayı ilk defa eline alan arkadaşlar. Çok güzel eserler ortaya çıkmış. Yani ilk defa resim yapmaya çalışan bir insanın yapabileceği en başarılı resimler yapılmış. İlk defa resim yapmaya çalışan insanların yaptıkları bu resimlere ben kendim inanamadım. Hepsi birbirinden güzel resimler olmuş. Resimlerin hepsi birbirinden farklı çalışmalar. Bu resimlerde insanların hayal güçlerini yansıttıklarına inanıyorum" dedi.

FADILOĞLU, SANATA YÖNLENDİRİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun insanları sanata yönlendiren altyapıyı oluşturduğuna dikkat çeken Nihat Güreş, "Yapılan resimlerin çoğunu beğendim. Özellikle bir resim dikkatimi çok çekti. O resimle ilgili bilgi aldım. Güzel bir emek verilmiş. Çalışmalara acemi olarak başlanmış ama profesyonelle yaklaşan güzel eserler ortaya çıkarılmış. Bu çalışmaların devamı da olacak gibi görünüyor. Hanımların evde oturmak yerine bu tür faaliyetlere katılması uygun olur. Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu, güzel bir hizmet yapmış. Kursiyerlere çok büyük bir salon tahsis etmiş. Güzel bir emek, iyi bir çalışma. Başkanımız, insanların ilgilerini sanata yoğunlaştırmalarına vesile oluyor" ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunulan yağlı boya resim sergisi 27 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

Şehitkamilli Hanımlar Resimleriyle Büyüledi

Şehitkamilli Hanımlar Resimleriyle Büyüledi

Şehitkamilli Hanımlar Resimleriyle Büyüledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim