• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Şehitkamilli Dev Adamlar Bölge Şampiyonu Oldu

Şehitkamilli Dev Adamlar Bölge Şampiyonu Oldu
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Küçük Erkekler Basketbol Takımında forma giyen potanın dev adamları, Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen...

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Küçük Erkekler Basketbol Takımında forma giyen potanın dev adamları, Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldız Erkeler Kategorisi Bölge Şampiyonasını zirvede tamamlayarak, Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonun organize ettiği kulüpler arası alt yapı organizasyonlarında il ve bölge genelinde şampiyonluklar elde ederek, başarı karnesine her geçen yıl yeni notlar ekleyen Şehitkamil'in dev adamaları ve perileri Okul Sporları Faaliyetleri ile Spor Genel Müdürlüğün Organize ettiği Anadolu Yıldızları Ligi Müsabakalarında da başarıdan başarıya koşuyor. Son olarak Adıyaman'da düzenlenen 2015- 2016 Yılı Okul Sporları Faaliyetleri Yıldız Erkekler Kategorisi Bölge Şampiyonasından birincilikle ayrılan yeşil- siyahlı basketbolcular, Gaziantep'i Türkiye Yarı Finallerinde temsil edecek.

3 KULVARDA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEK

Kulüplerarası liglerde adım adım finale doğru yürüyen yeşil- siyahlı basketbolcular, Spor Genel Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen Anadolu Yıldızları Liginde bölge şampiyonasında ve Okul Sporları Faaliyetlerinde Türkiye Yarı Finallerinde Gaziantep'i temsil edecekler. Üç farklı kulvarda zorlu virajlardan geçecek olan Şehitkamilli dev adamlar, sezon başından beri süre gelen başarılı performansı sürdürebilmek için çalışmalarına büyük tempo ile devam ediyor.

Adıyaman'da düzenlenen Bölge Şampiyonasında şampiyonluk ipini göğüsleyen Adnan AŞ Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Alt Yapı Antrenörü Rıfat Karataş, Gaziantep'te özelikle okulların ve kulüplerin elde ettiği başarılarda Şehitkamil Belediyesinin katkı ve desteğinin çok büyük olduğunu belirtti. Karataş, "Sporcu öğrencilerimiz kulüpler arası liglerde, Anadolu Yıldızları Liginde ve Okul Sporları faaliyetlerinde başarılı sonuçlar elde ederek bizleri gururlandırdılar. Ümit ediyorum ki, elde edilen başarı neticeler süre gelir. Şehitkamil Belediyesi tesislerinin kapısını okullara açarak turnuva ve şampiyonlar düzenleyerek ve bu organizasyonlarda katılımcı okullara ve kulüplere sportif malzeme desteği sağlıyor. Bu desteklerde elde edilen sportif başarılarda büyük rol oynuyor. Bir beden eğitimi öğretmeni olarak okul sporları faaliyetlerini değerlendirdiğimde sadece basketbolda yada salon sporlarında değil sporun her alanında Şehitkamil Belediyemizin büyük desteklerini görüyorum" diyerek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Şehitkamilli Dev Adamlar Bölge Şampiyonu Oldu

Şehitkamilli Dev Adamlar Bölge Şampiyonu Oldu

Şehitkamilli Dev Adamlar Bölge Şampiyonu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim