• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Şehitkamilli Anneler Ödüllendirildi

Şehitkamilli Anneler Ödüllendirildi
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, annelere yönelik düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, annelere yönelik düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın Olmak" başlığıyla yarışma düzenlendi. Yarışmaya katılan annelerin "kadın olmak" ile ilgili yazısı arasında yapılan değerlendirme sonrası dereceye giren kişiler belirlendi. Dereceye giren kişiler için ödül töreni yapıldı. Ödül törenine katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yarışmada dereceye giren Aynur Akbulut, Hatice Patli ile Elif Çetin'e çeşitli ödüller verdi. Fadıloğlu, ödül törenine katılım gösteren tüm kadınlara karanfil hediye etti.

ALDIĞINIZ EĞİTİMLER BİZİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR

Törende söz alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, annelerin çocuklarının geleceği için sürekli olarak kendilerini geliştirmeleri ve çağa ayak uydurmaları gerektiğini söyledi. Annelere hitaben konuşan Rıdvan Fadıloğlu, "Sizler, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın ilk ve en önemli eğitmenlerisiniz. Geçmiş dönemlerde bizlerin çektiği sıkıntıları evlatlarımız çekmesin diye bizim daha donanımlı olmamız lazım. Bugün sizin almış olduğunuz eğitimler, bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Sizler ne kadar donanımlı olursanız, evlatlarınıza o kadar etki etme imkanınız var. Yeni neslin bizden daha iyi gelişmesi adına hepimize vazife düşüyor. Okullarda eğitim veriliyor ama eğitim ailede başlıyor. Çocuklarınızın örnek aldığı sizler, rol model olarak çok önemlisiniz. Bu yarışmaya katıldığınız, bizleri yalnız bırakmadığınız, bizlerle beraber olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm yönetici ve hocalarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ANNELERİMİZİN DERTLERİNE ORTAK OLALIM İSTEDİK

Düzenlenen yarışmaya ilişkin bilgi veren Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi Eğitmeni Fatma Karakaş, "Yetim çocuklarımızın annelerine Yetim Koordinasyon Merkezi'nde değerler eğitimi dersi yapıyoruz. Bu kapsamda annelerimizden kadın olmanın zorluklarıyla ilgili birer düz yazı yazmalarını istedik. Yazdıklarını bize ulaştırdılar. Edebiyatçı 2 hocamızdan destek alarak bu yazıları değerlendirdik. Bu şekilde yarışmanın dereceye giren yazılarını belirledik. Hem annelerimize ödüllerini verelim istedik hem de bu merkezde dertlerine ortak olalım istedik" açıklamasında bulundu.

Yarışmada dereceye giren anneler, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Ödül töreninde duygusal anlar yaşayan anneler, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şehitkamilli Anneler Ödüllendirildi

Şehitkamilli Anneler Ödüllendirildi

Şehitkamilli Anneler Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim