• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Şehitkamil’den Potada Büyük Başarı

Şehitkamil’den Potada Büyük Başarı
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Alt Yapı Takımları, 2015-2016 Sezonunda tamamlanan iki ligde de şampiyonluğunu ilan etti.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Alt Yapı Takımları, 2015-2016 Sezonunda tamamlanan iki ligde de şampiyonluğunu ilan etti. Dev adamlar ise başarılı performansla dörtlü finallere katılmaya hak kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin organize ettiği 2015 -2016 Sezonu Basketbol Alt Yapı liglerinde Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar Kategorilerinde Şampiyonluğunu ilan ederek, TBF Merkez Güney Bölge şampiyonalarında Gaziantep'i temsil etme hakkı elde etti. Yeşil - siyahlı kulüpte, potanın dev adamları da normal sezonu başarıyla tamamlayarak dörtlü finallere katılmaya hak kazandı. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Alt Yapı Koordinatörü Bülent Erdoğan, Şehitkamil Belediye Spor Kulübünde basketbol branşı alt yapısına büyük önem verildiğini uzun emekler ve önemli yatırımlar neticesinde sürdürülebilir başarılar elde edildiğini söyledi.

DOĞRU YATIRIM SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI

Yeşil- siyahlı kulübün tecrübeli antrenörü Erdoğan, 2015 -2016 Sezonu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, doğru yatırımlarla sürdürülebilir başarılar elde edildiğini söyledi. Erdoğan, "Şehitkamil Belediye Spor Kulübünde, basketbol alt yapısına büyük önem veriliyor. Bu nedenle uzun soluklu, doğru yatırımlarla sürdürülebilir başarılar elde ediliyor. Bu sezon yeşil - siyahlı kulübümüzün parke üzerinde sergilediği performans bunun en güzel örneği. Başarılı bir teknik ekibe ve umut vaat eden bir oyuncu portföyüne sahibiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun ve kulüp yönetimimizin bizlere verdiği büyük destekle İlerleyen yıllarda başarı grafiğimizi daha da yukarıya taşımak adına çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

KENTİ TEMSİL EDECEKLER

Şehitkamil Belediyespor kulübünde, potanın perileri elde ettikleri il şampiyonluklarının ardından Bölge Şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 15-19 Mart 2016 Tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenecek Genç Kızlar 4. Grup Bölge Şampiyonasında ve 08- 12 Mart Tarihlerinde Osmaniye ilinde düzenlenecek olan Yıldız Kızlar 4. Grup Bölge Şampiyonasında Gaziantep'i temsil edecek. Yeşil - siyahlı sporcular bu şampiyonalardan başarıyla ayrılarak Türkiye Basketbol Federasyonun en prestijli organizasyonlarından biri olan Anadolu Şampiyonasına katılmayı istiyor.

Şehitkamil’den Potada Büyük Başarı

Şehitkamil’den Potada Büyük Başarı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim