• BIST 9716.25
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Şehitkamil’de Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar

Şehitkamil’de Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar
Şehitkamil Belediyesi'nin "Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar" sloganı ile start verdiği doğa yürüyüşlerine daha zinde bir yaşam sürmek ve formunu...

Şehitkamil Belediyesi'nin "Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar" sloganı ile start verdiği doğa yürüyüşlerine daha zinde bir yaşam sürmek ve formunu korumak isteyen hanımlar yoğun ilgi gösterdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da hanımlarla birlikte spor yaparak onları yalnız bırakmadı.

Havaların ısınmasıyla birlikte özelikle açık havada spor yapmak isteyenlerin değişmez adresi haline gelen Dülük Tabiat Parkı, Şehitkamil Belediye'nin "Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar" sloganı ile start verdiği doğa yürüyüşlerine ev sahipliliği yapıyor. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı ilçenin 17 farklı noktasında faaliyetlerini sürdüren Bayan Spor Merkezlerinde sportif etkinlik ve aktivitelere katılan hanımlar, doğa yürüyüşlerine yoğun ilgi gösterdi. Uzman eğitmenler kontrolünde doğa yürüyüşleri ve açık hava egzersizlerine katılan Şehitkamilli hanımlar, etkinlik sonunda tamamı sağlıklı ve doğal ürünlerden seçilmiş kahvaltıyla programı tamamlıyor. Sporun ve sporcunun her platformda destekçisi olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da doğa yürüyüşüne katılarak hanımlarla birlikte spor yaptı.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR VAZGEÇİLMEZ OLMALI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sağlıklı bir yaşam için sporun vazgeçilmez olması gerektiğini söyledi. Etkinlik sonrası açıklamada bulunan Fadıloğlu, "Egzersiz ve spor yapmak sağlıklı bir yaşam için oldukça önemli. Düzenli spor yapan ve sağlıklı beslenen bir insanda önemli hastalıkların görünme oranı oldukça azalıyor. Bu nedenle biz, her yaşta spor yapmaya teşvik ediyoruz.Spor merkezlerimize 365 gün boyunca 7'den 70'e herkesi davet ediyoruz. Bayan Spor Merkezlerimizden faydalanan üyelerimiz, doğa yürüyüşleri programlarımıza katılıyor.Havaların ısınmasıyla birlikte doğal ortamda uzman antrenörlerimiz kontrolünde açık havada spor yapan üyelerimiz, günü tamamı sağlıklı gıdalardan oluşan kahvaltı programıyla tamamlıyor. Biz, spor alanında yürüttüğümüz çalışmalarla herkesin spor yapma alışkanlıkları kazanmasını amaçlıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için spor vazgeçilmez olmalı" ifadelerini kullandı.

SPORTİF ETKİNLİKLERDEN ÇOK MEMNUN VE MUTLUYUZ

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Bayan Spor Merkezi üyeleri, Şehitkamil Belediyesinin kendileri için düzenlediği tüm sportif etkinliklerden oldukça memnun olduklarını belirterek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başta olmak üzere sağlık bir yaşama kavuşmalarında emeği geçen herkese teşekkürler etti. Bayan Spor Merkezi üyelerinden Hacer Önder, spor merkezlerinden faydalanan arkadaşları adına yaptığı açıklamada, "Bizler için oluşturulan spor merkezinde her şey profesyonel standartlarda sunuluyor. Özellikle antrenörlerimiz bizimle yakından ilgileniyor. Sportif faaliyetler dışında birbirinden farklı sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak moral depoluyoruz. Hayatımızın bundan sonraki sürecinde spor yapmayı vazgeçilmez bir alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Bu imkanların sağlanmasında başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Şehitkamil’de Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar

Şehitkamil’de Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar

Şehitkamil’de Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar

Şehitkamil’de Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar

Şehitkamil’de Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Gıdalar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim