• BIST 9548.09
  • Altın 2501.558
  • Dolar 32.4963
  • Euro 34.557
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Şehitkamil’de Özel Başarılar Devam Ediyor

Şehitkamil’de Özel Başarılar Devam Ediyor
Şehitkamil Belediye Sporlu yüzücüler, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu organizasyonunda gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında 21 kez ödül kürsüsüne...

Şehitkamil Belediye Sporlu yüzücüler, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu organizasyonunda gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında 21 kez ödül kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi.

Türkiye genelindeki kulüplerin katılımı ile gerçekleştirilen Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası'na 6 sporcu ile katılan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, yarışlar sonrasında yüzücülerinin 21 kez ödül kürsüsüne çıkmasının haklı gururunu yaşadı. 54 spor kulübünden 255 sporcunun yarıştığı şampiyonada 11 kez 1.'lik, 7 kez 2.'lik ve 3 kez 3.'lük madalyası kazanan yeşil- siyahlı sporcular, şampiyonayı takip eden yüzlerce seyircinin büyük alkışlarıyla performanslarını tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

TÜM SPORCULARIMIZLA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği şampiyonadan başarıla ayrılan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Özel Sporcular Takımında yüzler gülüyor. Yarışla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, "Sporcularımız sezonun ilk yarışı olmasına rağmen hiç diskalifiye olmadan en iyi derecelerini elde etmiş ve bizi gururlandırmışlardır. Su sporlarında aldığımız sonuçlardan en önemlisi diye adlandırdığımız özel sporcularımız; Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda yer alan engelli terapi havuzunda çalışmalarını gerçekleştirdi. Sporcularımızın Türkiye Şampiyonasının 50 metrelik havuzlarında yarışmacı olarak kulvarlardaki yerlerini almaları bile bizleri fazlasıyla mutlu edecek iken, 21 madalya ile ilimize dönmeleri Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarının, bize destek olan ailelerimizin en büyük mutluluğu olmuştur. Ben, bu vesile ile bir kez daha amatör spor branşlarına verdikleri desteklerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanlığı'na sporcularımız adına teşekkür etmek istiyorum. Bize duydukları güven ve verdikleri desteğin karşılığı daha tüm sporcularımızla daha çok çalışacağımızı buradan ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Şehitkamil’de Özel Başarılar Devam Ediyor

Şehitkamil’de Özel Başarılar Devam Ediyor

Şehitkamil’de Özel Başarılar Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim