• BIST 9798.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Şehitkamil’de Bayram Coşkusu Sportif Etkinliklerle Taçlanacak

Şehitkamil’de Bayram Coşkusu Sportif Etkinliklerle Taçlanacak
Şehitkamil Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde yüzlerce minik ve küçük yaştaki sporcu öğrencinin...

Şehitkamil Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde yüzlerce minik ve küçük yaştaki sporcu öğrencinin katılımıyla 3 farklı branşta sportif etkinlikler düzenleyecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da Şehitkamil Belediye Başkanlığınca geleneksel hale getirilen birbirinden renkli sportif organizasyonlarda coşkuyla kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan 34. Geleneksel Satranç Turnuvası, 4. Geleneksel Yüzme Şenlikleri ve 4. Geleneksel Basketbol Kupası yüzlerce sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

MİNİK SPORCULAR DOSTÇA MÜCADELE EDECEK

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan Spor Etkinlikleri, 16 Nisan 2016 tarihinde akıllı hamlelerin birbiri ardına yapılacağı Geleneksel Satranç Turnuvası ile start alacak. Yüzlerce minik sporcunun büyük bir dostluk içerisinde yarışacağı spor etkinlikleri ay sonuna kadar havuzda ve parke üzerinde coşkuyla devam edecek. 23 Nisan Spor Etkinlikleri öncesinde değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Koordinatörü Metin Alati, geleneksel hale gelen sportif etkinliklerin bu yıl da yoğun bir katılımla bayram coşkusuna yakışır şekilde gerçekleştireceğini ifade etti. Alati, "Şehitkamil Belediye Başkanlığımız ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenecek olan 23 Nisan Spor Etkinlikleri; basketbol, satranç ve yüzme branşlarında düzenlenecek kupa ve yarışmalar minik sporcularımızın dostça mücadelesine sahne olacak. Etkinlikler esnasında gerçekleştirilecek olan halkoyunları gösteriler, yöresel ve eğitsel oyun ve yarışmalar organizasyonlara büyük renk katacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sporcularımızın, antrenörlerimizin, hakemlerimizin, idarecilerimizin, velilerimizin büyük katkı ve destekleriyle spor organizasyonlarımızı bayram coşkusuna yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim