• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Şehitkamil’de 4 Mevsim Eğitim 4 Mevsim Spor

Şehitkamil’de 4 Mevsim Eğitim 4 Mevsim Spor
Şehitkamil Belediyesi, Spor Merkezleri ve Spor Okulu faaliyetleri ile 7'den 70'e herkesi sporla buluşturmaya devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi, Spor Merkezleri ve Spor Okulu faaliyetleri ile 7'den 70'e herkesi sporla buluşturmaya devam ediyor. Şehitkamil'de 365 gün herkes için spor politikasıyla faaliyetlerini sürdüren spor merkezleri ve spor okulları, adeta bir sporcu fabrikası gibi hizmet veriyor.

Bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte formunu korumak, daha iyi bir forma kavuşmak ve her şeyden daha önemlisi sağlığını korumak isteyen çocuk, genç, yaşlı herkesin değişmez adresi haline gelen Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezleri ve Spor Okulları'nda 7 farklı branşta nitelikli eğitimler veriliyor. 365 gün herkes için spor politikasıyla birbirinden modern tesislerde uzman eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalar, sportif faaliyetlere katılan üyeleri oldukça memnun ediyor.

YAŞAM BOYU HERKES İÇİN SPOR ŞEHİTKAMİL'DE

17 farklı noktada hizmet veren erkek ve bayan spor merkezleri, kapalı yüzme havuzları, çok amaçlı kapalı spor salonu, sürekli satranç eğitim merkezi, profesyonel standartlardaki futbol sahaları ve gençlik kampı ile spora ve sporculara büyük destekler veren Şehitkamil Belediyesi'nde 7'den 70'e herkes arzu ettiği spor branşı ile ilgilenebilme fırsatı elde ediyor. Spor okulu ve spor merkezleri faaliyetleri dışında düzenlediği sportif yarışma, turnuva ve şampiyonalarla çocuk ve genç yaştaki sporcu öğrencilere güvenli ve profesyonel standartlarda yarışabilme imkanı sunan Şehitkamil Belediyesi, her yıl altına başarıyla imza attığı birbirinden anlamlı ve önemli sportif organizasyonlarda binlerce spor gönüllüsünü buluşturuyor.

ÇOCUKLAR VE GENÇLER SPORLA SOSYALLEŞİYOR

Parkelerden yeşil sahalara, havuzlardan kortlara sahnelerden doğal ortamda gerçekleştirilen macera dolu etkinliklere kadar birçok farklı platformda sportif etkinlik ve organizasyonlar düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, çocuk ve genç yaştaki öğrencilerin spor yoluyla sosyalleşmelerine büyük katkı sağlıyor. Genç bireylerin dinamik sosyal çevrelere katılımını sağlayan sportif etkinlik ve aktivitelere büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi'nde spor okulu ve spor merkezlerinde gerçekleştirilen hummalı çalışmalar sporun tabana yayılmasına ve özelikle genç nesillerin spor yapma alışkanlıkları kazanmasına büyük katkı ve destek sağlıyor.

Şehitkamil’de 4 Mevsim Eğitim 4 Mevsim Spor

Şehitkamil’de 4 Mevsim Eğitim 4 Mevsim Spor

Şehitkamil’de 4 Mevsim Eğitim 4 Mevsim Spor

Şehitkamil’de 4 Mevsim Eğitim 4 Mevsim Spor

Şehitkamil’de 4 Mevsim Eğitim 4 Mevsim Spor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim