• BIST 9561.21
  • Altın 2487.977
  • Dolar 32.5055
  • Euro 34.7961
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Şehitkamil, Şifa Dağıtan Sülüklü Gölünü Onardı

Şehitkamil, Şifa Dağıtan Sülüklü Gölünü Onardı
Şehitkamil ilçesine bağlı Sülüklü Mahallesi'nde bulunan ve içerisinde bulundurduğu yüz binlerce sülük ile hastalara şifa kaynağı olan Sülüklü Göl'ün...

Şehitkamil ilçesine bağlı Sülüklü Mahallesi'nde bulunan ve içerisinde bulundurduğu yüz binlerce sülük ile hastalara şifa kaynağı olan Sülüklü Göl'ün bakım ve onarımı gerçekleştirildi.

Her yıl bahar ve yaz aylarında binlerce hasta vatandaşın şifa bulmak için uğrak mekanı haline gelen Sülüklü Göl, eski ve bakımsız görünümünden kurtuldu. Göl içerisinde ve kenarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, öncelikle vatandaşların göle rahatlıkla gire bilmeleri için gölün içerisine merdiven yaptı. Bunun yanı sıra göl içerisindeki yabancı maddeler temizlendi. Gölün etrafı tel örgüyle kapatıldı. Şehitkamil Belediyesi, araç trafiğinin de yoğunlaşmaması adına gölün yan tarafına geniş bir otopark alanı inşa etti. Bunun yanı sıra vatandaşların rahatlıkla kullanabilecekleri, içerisinde; soyunma odaları, banyo ve tuvaletlerin de yapıldığı tesis ile Sülüklü Göl, turizm merkezi haline getirilecek. Baştan aşağı bakım ve onarımı yapılan Sülüklü Göl, daha sağlıklı ve daha temiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuldu.

DAHA MODERN HALE GETİRİLDİ

Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getiren mahalle sakinleri ve ziyaretçiler, gölün daha modern ve yeni hale getirildiğini söyledi. Mahalle sakinlerinden Abdurrahman Cıncık, "Her yıl bahar ve yaz aylarında buraya gelen vatandaşlarımız şifa bulmak için bu göle giriyor. Fakat buranın bakımsız olması vatandaşlarımızı rahatsız ettiği kadar bizleri de rahatsız ediyordu. Ayrıca araçların da çok olmasıyla birlikte burada büyük bir trafik sorunu yaşanıyordu. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz, buraya el atarak bakım ve onarım çalışması başlattı. Ayrıca gölün karşı tarafına geniş bir otopark çalışması yapıldı. Bunun yanı sıra buraya içerisinde soyunma odalarının bulunduğu, banyo ve lavaboların bulunduğu bir tesis de yapılarak, turizm merkezi haline getirildi. Yapılan çalışmalarla birlikte daha temiz ve daha modern bir göle kavuştuk. Yapılan bu hizmetlerinden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve burada çalışan tüm ekibe yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Şehitkamil, Şifa Dağıtan Sülüklü Gölünü Onardı

Şehitkamil, Şifa Dağıtan Sülüklü Gölünü Onardı

Şehitkamil, Şifa Dağıtan Sülüklü Gölünü Onardı

Şehitkamil, Şifa Dağıtan Sülüklü Gölünü Onardı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim