• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Şehitkamil, Kırsal Yatırımlarını Sürdürüyor

Şehitkamil, Kırsal Yatırımlarını Sürdürüyor
Şehitkamil Belediyesi, Ülkerli Mahallesi'nde yaptığı meydanı tamamladı.

Şehitkamil Belediyesi, Ülkerli Mahallesi'nde yaptığı meydanı tamamladı. Şehitkamil Belediyesi, yapımını bitirdiği meydana "çocuk oyun grubu" alanı yaparak miniklerin yüzünü güldürdü.

Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen ve özellikle kırsal bölgelerde bulunan alanlara hizmet götürmeyi sürdürüyor. Kırsal alanda bulunan yerleşim yerlerinin daha da modernleşmesi adına çalışan Şehitkamil belediyesi tarafından Ülkerli Mahallesi Cami önünde bulunan yokuş ve tehlike arz eden alanın kış aylarında toprak kaymasını önlemek amacıyla istinat duvarı örerek meydan oluşturdu. Ülkerli Mahallesi'ne bir meydan kazandıran Şehitkamil Belediyesi, şimdi de meydanın içinde bulunan alana "çocuk oyun grubu" yaptı. Yapılan "çocuk oyun grubu" en fazla çocukları mutlu etti.

MEYDANIMIZ PIRIL PIRIL OLDU

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetleri değerlendiren Ülkerli Mahalle Muhtarı Mehmet Taşkın, çalışmaların memnuniyetle karşılandığını dile getirdi. Muhtar Mehmet Taşkın, "Mahallemize çocuk oyun gurubu alanı yapıldı. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'ndan razı olsun. Çocuklar, geleceğin büyükleridir. Eskiden bu meydana çöp atılıyordu, odun yığılıyordu. Ama şu anda meydanımız döşenen kilit taşlarıyla pırıl pırıl oldu. Meydanın etrafına korkuluk yapıldı. Çocuk oyun gurubu yapıldı. Çocuklar için eğlenecekleri bir alan kazandırıldı. Bizler için de faydalı bir meydan oldu" dedi.

ÇOK MUHTEŞEM BİR HİZMET

Nazmiye-Cemal Kıcıkoğlu İlkokulu Müdürü Mustafa Çelik de yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu. Mustafa Çelik, "Nazmiye-Cemal Kıcıkoğlu İlkokulu'nda 4 yıldan bugüne görev yapmaktayım. Benim ilk göreve başladığım sene kilit taşı yoktu. Şu an tüm yollarımız kilit taşı oldu ki bu çok muhteşem bir hizmet. Şehitkamil Belediyesi'nin yaptığı meydana daha önceden çöp ve odun atılıyordu. Şuanda bu alan çocuklarımızın eğlenebileceği, deşarj olabileceği, enerjilerini olumlu yönde harcayabilecekleri bir oyun alanına dönüştü. Bu çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmaların devamını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞehitkamilBelediyesi'nin yapımını tamamladığı "çocuk oyun grubu'en fazla çocukları mutlu etti. Yüzü gülen çocuklar, okuldan döndüklerinde parka geldiklerini ve oynayarak üzerlerindeki stresten kurtulduklarını ifade etti. Çocuklar, Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çalışanlarına teşekkür etti.

Şehitkamil, Kırsal Yatırımlarını Sürdürüyor

Şehitkamil, Kırsal Yatırımlarını Sürdürüyor

Şehitkamil, Kırsal Yatırımlarını Sürdürüyor

Şehitkamil, Kırsal Yatırımlarını Sürdürüyor

Şehitkamil, Kırsal Yatırımlarını Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim