• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Şehitkamil Belediyesi’nden Kar Yağışına Anında Müdahale

Şehitkamil Belediyesi’nden Kar Yağışına Anında Müdahale
İlçe genelinde etkili olan kar yağışının olumsuz etkisine karşı hazırlıklı olan Şehitkamil Belediyesi, sıkıntılı herhangi bir durumun yaşanmaması...

İlçe genelinde etkili olan kar yağışının olumsuz etkisine karşı hazırlıklı olan Şehitkamil Belediyesi, sıkıntılı herhangi bir durumun yaşanmaması için 24 saat kesintisiz hizmet esasına göre çalışıyor. Şehitkamil Belediyesi, 600 personel, 6 adet kar küreme, tuzlama robotu, 29 adet kepçe ve greyder ile karla mücadele ediyor.

Türkiye'yi etkisi altına alan dondurucu hava, ülke genelinde yoğun kar yağışına sebep oldu. Şehitkamil Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla kar yağışından kaynaklı yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için tüm hazırlıklarını daha önceden tamamlamıştı. Karla mücadele çalışmalarında Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer ilgili birimler, işbirliği içinde çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait 6 adet özel kar küreme, tuzlama robotu, greyder sıyırıcı araç, büyük kepçe yükleyici olmak üzere toplam 29 iş makinesi ve 4 Hızır Ekip ile 600 personel ilçe genelinde çalışma yürütüyor. Ekipler, kar temizleme çalışmalarına öncelikli olarak hastaneler, sağlık ocakları, okullar, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde yoğunlaştırdı.

VATANDAŞLA ORTAK ÇALIŞILIYOR

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 3 vardiyalı olarak, 7/24 her bölge için araç ve personeller ile tüm olumsuzluklara anında müdahale edecek. Vatandaşların taleplerinin karşılanması amacıyla Şehitkamil Belediyesine 444 27 02 numaralı çağrı merkezi veya sosyal medya aracılığı ile gelen şikayetler doğrudan ilgili birimlere iletilecek. Buradan arazideki ekipler yönlendirilerek, sorunların en kısa sürede çözülmesi sağlanacak.

HİZMETLERDEN ÇOK MEMNUNUZ

Gerçekleştirilen hizmete ilişkin değerlendirmede bulunan Yeşilova Mahalle Muhtarı Halil Kargın, "Gaziantep'e ilk kar yağdı. Sabah kalktığımızda kar yağışı başlamıştı. Evimizden çıktık, iş yerimize gelene kadar her yer temizlenmişti. Mahallemizde bulunan cami etrafı ve birkaç yer için Şehitkamil Belediyesi'ni aradık. Anında mahallemize gelen ekipler tarafından şu an mahallemizin her tarafı tuzlanmaktadır. Şehitkamil Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Bu soğuk havada arabalarımız yolda kalmasın, yayalar zor durumlar yaşamasın diye gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediyesi’nden Kar Yağışına Anında Müdahale

Şehitkamil Belediyesi’nden Kar Yağışına Anında Müdahale

Şehitkamil Belediyesi’nden Kar Yağışına Anında Müdahale

Şehitkamil Belediyesi’nden Kar Yağışına Anında Müdahale

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim