• BIST 9682.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Şehit yüzbaşının 7 ay önceki düğün görüntüleri

Şehit yüzbaşının 7 ay önceki düğün görüntüleri
Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden 1'i olan Jandarma...

Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden 1'i olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'den geriye 7 ay önce evlendiği düğününün görüntüleri kaldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik süren operasyonda terör örgütü PKK'lıların terk ettikleri bir binaya yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu meydana gelen göçükte enkaz altında kalarak şehit olan yüzbaşı Halil Özdemir'den geriye düğününden mutlu görüntüleri kaldı.

Yüzbaşı Halil Özdemir'in şehit olduğu haberi pazar günü akşam saatlerinde Tarsus'un Şehitler Tepesi Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı Dilek Apartmanı'ndaki baba evine ulaştı.

Çamlıyayla ilçesi Fakılar Mahalle Muhtarı olan baba Necmi Özdemir ise oğlunun şehadet haberini bir seminer için gittiği Antalya'da aldı. Oğlunun şehit haberiyle yıkılan baba Özdemir'in oradan Mardin'e hareket ettiği öğrenildi.

Eylül 2015 tarihinde hayatını Pınar Özdemir ile görkemli bir düğün ile birleştiren Halil Özdemir'in düğünde çekilen görüntülerde oldukça mutlu olduğu görüldü. Genç çiftin mutlulukları yarım kalırken, Özdemir'in Salı günü düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığı, şehit yüzbaşı Halil Özdemir'in yürek burkan hikayesini paylaşarak, yüzbaşının yaralı bacak ile çarpıştığını belirtti.

Yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonun tamamlanmasıyla Nusaybin'e sevk edilen Yüzbaşı Özdemir, 24 Mart'ta, bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada ayağına gelen şarapnel parçasıyla yaralandı. Çatışmada Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır ve Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz şehit oldu.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Yüzbaşı Özdemir, kendisine verilen istirahat raporunu kabul etmeyerek doktora, "Ne istirahati bu? Şimdi istirahat zamanı mı? Biraz evvel kardeşlerimi şehit verdim, kollarımda şehadet mertebesine yürüdüler. İstirahat bana haramdır, lütfen raporumu iptal edin" dedi. Doktorun "Bu halde sizi raporsuz gönderemem" sözleri üzerine hastaneden ayrılan kahraman Yüzbaşı, durumunu soran komutanlarına "Çok iyiyim. Küçük bir demir parçasıydı, hemen çıkardılar. Pansuman yaptılar. Sapasağlamım" karşılığını verdi ve ertesi sabah pansumanlı ayağına bir numara büyük bot giyip erkenden bölüğünün başına geçti.

Yüzbaşı Halil Özdemir, komutanı olduğu bölüğünün onsuz operasyona çıkmasına razı olmadı ve bölüğünün başında operasyonlara devam etti. Silah arkadaşları, topallamasına rağmen birliğinin başından ayrılmayan Yüzbaşı Özdemir'in yaşadıklarını "Arada bir gözlerini yaşlı görüyorduk, kendisine sorduğumuzda "Şehitlerimize üzülüyorum." diyordu. Evet çok üzülüyordu ama bu tür acıları içine gömen bir komutandı, ağlamazdı. Sur'da da çok üzüldü ama hiç ağlamadı. Gözündeki o yaşlar şimdi anlıyoruz ki ayağındaki yarasından dolayı çektiği acıdandı, yarasının acısındandı" diye anlattı.

Yüzbaşı Özdemir, 27 Mart'ta istirahatli olmasına rağmen bölüğünün başında çıktığı operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda şehadet mertebesine ulaştı."

Tarsuslu şehit yüzbaşı Halil Özdemir'in (36) cenaze töreni bugün Ulu Camii'de ikindi namazına müteakip düzenlenecek. Şehit, Tarsus Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlanacak.Cihan

Şehit yüzbaşının 7 ay önceki düğün görüntüleri

Şehit yüzbaşının 7 ay önceki düğün görüntüleri

Şehit yüzbaşının 7 ay önceki düğün görüntüleri

Şehit yüzbaşının 7 ay önceki düğün görüntüleri

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim