• BIST 9534.3
  • Altın 2488.366
  • Dolar 32.5182
  • Euro 34.8323
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Şehit töreninde flaş sözler! Abilerinden aldığı talimatla..

Şehit töreninde flaş sözler! Abilerinden aldığı talimatla..
Şanlıurfa'da kaldıkları evde şehit edilen iki polis memuru için düzenlenen törene, Emniyet Müdürü'nün sözleri damga vurdu.

Ceylapınar'da kaldıkları evde şehit edilen Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Feyyaz Yumuşak ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu toprakları bize vatan eğlerken şehadet şerbeti içerek şehitler kervanın katılanlara iki meslektaşımızı daha uğurlamak için buradayız.

"DEFALARCA TEZGÂHLANAN KANLI OLAYLARDAN BİRİ"

Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için daha önce defalarca tezgâhlanan kanlı olaylardan biriyle daha karşı karşıyayız. 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli’nde katledilenlerin intikamını almak için 3 gün sonra Başbağlar Köyü’ndeki masum insanları hunharca katleden barış ve kardeşlik maskesi arkasına gizlenmiş odaklar, Suruç’ta katlettirdikleri vatandaşlarımızın intikamını almak iddiasıyla Ceylanpınar’da istirahat halinde olan, vatanına hizmet başka gayesi olmayan iki meslektaşımızı kahpece şehit etmişlerdir.


"TEŞKİLATIMIZIN KILCALLARINA GİREN ÖRGÜTLE KOL KOLA..."
Maalesef son yıllarda kanla beslenen ancak barış ve kardeşlik sözünü dillerinden düşürmeyen bu odaklar, devletimizin tüm kurumlarına ve teşkilatımızın kılcallarına giren örgütle kol kola girerek ihanet sarmalını genişletmişlerdir.

Bu örgütün teşkilatımızın içine sızdırdığı uzantıları kullanarak, istihbarat faaliyetleri zafiyete uğratılmaya çalışılmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemi, abilerinden aldkları talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır. 
 
"PERSONELİMİZ HEDEF YAPILMIŞTIR"

Bu örgüt tarafından Suruç’taki terör saldırısı fırsat bilinerek istihbarat ve terörle mücadele birimlerinin başında gecesinin gündüzüne katarak cansiperane çalışan personelimiz, gazete ve televizyonlarda isimleri zikredilerek hedef yapılmıştır.

Bununla neyi amaçladıklarını gayet iyi biliyoruz. Bütün bunlara rağmen devletimizin ve milletimiz bekası için son dönemde kol kola giren bu örgütlerle, şehit versek de mücadeleyi sürdüreceğiz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını timsah gözyaşları döken herkes görecek. Bundan şehitlerimizin aileleri dâhil kimsenin şüphesi olmasın.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim